We waren blij dat we met ‘Nog Eigen Wijzer’ een nieuw restaurant in onze TOTO konden zetten. Met veel plezier maakten we een nieuw lijstje voor jullie. Zes duels, lastig te gokken. Dachten we althans. Niet was minder waar: er volgende meerdere goede inzendingen. 

Misschien waren de thuiswedstrijden van Noordwijk en Ter Leede niet het moeilijkste om te gokken, maar hadden wel zomaar de grootste valkuilen van het weekend kunnen zijn. Noordwijk stond aan het begin van de eerste helft tegen DOVO met 1-3 achter. Dankzij onder andere een ontketende Nick van Staveren won Noordwijk alsnog met 4-3.

In Sassenheim had Ter Leede het 80 minuten lang ontzettend lastig met Jodan Boys. Een paar aanvallende wissels van trainer Henk Wisman maakten uiteindelijk het verschil. De ingevallen Jim Gillissen opende de score op De Roodemolen. Via een prachtige treffer van Jeffrey Bok werd het eindelijk nog 2-0.

Maar wie is nu de gelukkige na een loting? Die kwam deze keer vanaf ons Instagram-account: gefeliciteerd, Roy van den Bosch! De redactie neemt contact met jou op.

Nog Eigen Wijzer| Een gezellig restaurant in het centrum van Sassenheim. Hier kunt u naast het genieten van heerlijke koffie, een lunch of diner ook terecht voor besloten feesten. Voor groepen vanaf 10 personen voor lunch of diner, stellen wij graag met u een keuze menu samen. Wilt u van tevoren even reserveren? Tot ziens bij Restaurant Nog Eigen Wijzer.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)