Een heerlijk weekend met twee derby’s ligt achter ons. De werkweek is alweer twee dagen oud. Tijd om alles weer even op een rijtje te zetten. Onze wekelijkse Toto telde afgelopen week vijf wedstrijden. Hebben we een winnaar voor het diner bij De Vergulde Vos?

Sportpark Ter Specke was dit weekend het podium van twee Bollenstreekderby’s. De zaterdag- en zondagtak van FC Lisse zullen beiden met gemengde gevoelens terugkijken op deze ontmoetingen. Zaterdag leken de Lissenaren tegen Rijnsburgse Boys  bijna  zeker van de drie punten. Een late treffer van Raily Ignacio gooide echter roet in het eten.

Individuele kwaliteiten beslisten zondag de confrontatie tussen de zondagtak van FC Lisse en SV Hillegom. De volle buit ging met de blauw-witten mee naar huis.

Valken ’68 en SJC deden geen goede zaken. De Valkenburgers delfden tegen Voorschoten ’97 het onderspit. SJC ging onderuit tegen VELO. De blauw-witte kant van Katwijk, Quick Boys, deelde de punten met ASWH.

UITSLAG39

De juiste voorspelling was:
X – X – 1 – 1 – 2

Jullie zijn natuurlijk benieuwd of de Toto gevallen is. Net als vorige week moeten we teleurstellend bericht brengen. Tussen alle inzendingen zat geen goede voorspelling.

Niet getreurd! Het etentje bij De Vergulde Vos blijft nog een weekje staan. Volgende week gaat het diner er sowieso uit! Een hele goede reden om morgenavond weer mee te doen!

logo-verguldevosDe Vergulde Vos is niet zomaar een (eet)café. want huist in een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Als je de warme loge binnenstapt, zou je niet vermoeden dat er in vroegere tijden criminelen in en uit liepen. Niet om gezellig een biertje te drinken of een hapje te eten, maar om berecht en opgesloten te worden door de lokale autoriteiten. De Vergulde Vos was in de beginjaren van zijn bestaan namelijk een rechtbank annex gevangenis. Maar daar is niets meer van te zien. De Vergulde Vos serveert veel meer dan water en brood en biedt u heerlijke lunch- en dinerkaarten. Een eetcafé van alle tijden en voor ieder moment.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen