Een heerlijk weekend met twee derby’s ligt achter ons. De werkweek is alweer twee dagen oud. Tijd om alles weer even op een rijtje te zetten. Onze wekelijkse Toto telde afgelopen week vijf wedstrijden. Hebben we een winnaar voor het diner bij De Vergulde Vos?

Sportpark Ter Specke was dit weekend het podium van twee Bollenstreekderby’s. De zaterdag- en zondagtak van FC Lisse zullen beiden met gemengde gevoelens terugkijken op deze ontmoetingen. Zaterdag leken de Lissenaren tegen Rijnsburgse Boys  bijna  zeker van de drie punten. Een late treffer van Raily Ignacio gooide echter roet in het eten.

Individuele kwaliteiten beslisten zondag de confrontatie tussen de zondagtak van FC Lisse en SV Hillegom. De volle buit ging met de blauw-witten mee naar huis.

Valken ’68 en SJC deden geen goede zaken. De Valkenburgers delfden tegen Voorschoten ’97 het onderspit. SJC ging onderuit tegen VELO. De blauw-witte kant van Katwijk, Quick Boys, deelde de punten met ASWH.

UITSLAG39

De juiste voorspelling was:
X – X – 1 – 1 – 2

Jullie zijn natuurlijk benieuwd of de Toto gevallen is. Net als vorige week moeten we teleurstellend bericht brengen. Tussen alle inzendingen zat geen goede voorspelling.

Niet getreurd! Het etentje bij De Vergulde Vos blijft nog een weekje staan. Volgende week gaat het diner er sowieso uit! Een hele goede reden om morgenavond weer mee te doen!

logo-verguldevosDe Vergulde Vos is niet zomaar een (eet)café. want huist in een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Als je de warme loge binnenstapt, zou je niet vermoeden dat er in vroegere tijden criminelen in en uit liepen. Niet om gezellig een biertje te drinken of een hapje te eten, maar om berecht en opgesloten te worden door de lokale autoriteiten. De Vergulde Vos was in de beginjaren van zijn bestaan namelijk een rechtbank annex gevangenis. Maar daar is niets meer van te zien. De Vergulde Vos serveert veel meer dan water en brood en biedt u heerlijke lunch- en dinerkaarten. Een eetcafé van alle tijden en voor ieder moment.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)