Er is weer massaal meegedaan aan ons wekelijkse spelletje. Dan hebben we het natuurlijk over de VIDB Toto. Het formulier telde zes duels. Op het spel stond een diner voor twee bij De Vergulde Vos in Rijpwetering.

Rijnsburgse Boys sleepte tegen Barendrecht op het nippertje een punt uit het vuur. Tien minuten voor tijd stond de ploeg van Niek Oosterlee nog met 2-4 achter. Toch slaagden de Uien erin de achterstand om te buigen tot een gelijkspel.

Ter Leede zegevierde in de eerste Bollenstreekderby van het seizoen. Quick Boys werd op Nieuw-Zuid met 0-1 verslagen. Waar derby’s normaal gesproken zeer aantrekkelijk zijn, was dat afgelopen zaterdag wel anders. Het duel droeg het cachet van een topper, maar de hoge verwachtingen konden geen moment worden ingelost.

Net als Rijnsburgse Boys – Barendrecht was ook het treffen tussen Altior en Teylingen doelpuntrijk. Liefst negen keer werd het leer tegen de touwen geschoten. Teylingen trok uiteindelijk aan het langste eind: 4-5.

UITSLAG38

De juiste voorspelling was:
X – 2 – 2 – 2 – 2 – 2

Natuurlijk zijn jullie benieuwd of het diner bij De Vergulde Vos eruit is gegaan. De combinatie van bijna louter uitoverwinningen is erg eentonig, maar helaas kwamen we deze niet tegen. Kortom, de Toto is niet gevallen. Dat betekent dat het etentje een weekje opschuift.

Rectificatie
We moeten nog wel even een iets rechtzetten. Op het moment dat de Toto vorige week op de site verscheen, stond er een foutje in. Teylingen – Altior, moest Altior – Teylingen zijn. De deelnemers die volgens het foutieve lijstje hun voorspelling hadden ingestuurd hebben wij uiteraard op een andere manier nagekeken. Daar hebben we dus rekening mee gehouden.

Wil jij nog een keer kans maken op het diner? Doe dan morgenavond weer mee! Dan verschijnt er weer een nieuwe Toto op deze site.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 27 aug.
Oefenduels
Valken '6820.00Teylingen
Hoofddorp 20.15Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.) 20.00Overbos
Za. 31 aug.
Noordwijk 14.30Koninklijke HFC
GVVV14.30Rijnsburgse Boys
FC Lisse 14.30Harkemase Boys
Barendrecht 14.30Ter Leede
AZSV 14.30FC Rijnvogels
Katwijk 15.30ASWH
Jong Sparta 15.30Quick Boys
VVSB 18.00DOVO
Districtsbeker
Teylingen 15.00Forum Sport
SJC (zat.) 16.00VVSB (zat.)
VUC17.00Valken'68
Kagia 17.00Hillegom
DSOV 17.00Van Nispen (zat.)
Foreholte 17.00UVS
Zo. 1 sep.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00HBS 2