Er is weer massaal meegedaan aan ons wekelijkse spelletje. Dan hebben we het natuurlijk over de VIDB Toto. Het formulier telde zes duels. Op het spel stond een diner voor twee bij De Vergulde Vos in Rijpwetering.

Rijnsburgse Boys sleepte tegen Barendrecht op het nippertje een punt uit het vuur. Tien minuten voor tijd stond de ploeg van Niek Oosterlee nog met 2-4 achter. Toch slaagden de Uien erin de achterstand om te buigen tot een gelijkspel.

Ter Leede zegevierde in de eerste Bollenstreekderby van het seizoen. Quick Boys werd op Nieuw-Zuid met 0-1 verslagen. Waar derby’s normaal gesproken zeer aantrekkelijk zijn, was dat afgelopen zaterdag wel anders. Het duel droeg het cachet van een topper, maar de hoge verwachtingen konden geen moment worden ingelost.

Net als Rijnsburgse Boys – Barendrecht was ook het treffen tussen Altior en Teylingen doelpuntrijk. Liefst negen keer werd het leer tegen de touwen geschoten. Teylingen trok uiteindelijk aan het langste eind: 4-5.

UITSLAG38

De juiste voorspelling was:
X – 2 – 2 – 2 – 2 – 2

Natuurlijk zijn jullie benieuwd of het diner bij De Vergulde Vos eruit is gegaan. De combinatie van bijna louter uitoverwinningen is erg eentonig, maar helaas kwamen we deze niet tegen. Kortom, de Toto is niet gevallen. Dat betekent dat het etentje een weekje opschuift.

Rectificatie
We moeten nog wel even een iets rechtzetten. Op het moment dat de Toto vorige week op de site verscheen, stond er een foutje in. Teylingen – Altior, moest Altior – Teylingen zijn. De deelnemers die volgens het foutieve lijstje hun voorspelling hadden ingestuurd hebben wij uiteraard op een andere manier nagekeken. Daar hebben we dus rekening mee gehouden.

Wil jij nog een keer kans maken op het diner? Doe dan morgenavond weer mee! Dan verschijnt er weer een nieuwe Toto op deze site.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude