Vier op het formulier, dan kunnen we doorgaans wel iemand blij maken met een diner. Maar dan is er toch buiten de waard gerekend. En die heette deze week VSV. Die laagvlieger uit de Derde Klasse B deed iets wat niemand, of bijna had verwachtte en dat is winnen van Kagia. Zo gaat het wel vaker zo tegen het einde van het seizoen. Je kan nergens meer van op aan.

We kunnen kort zijn. Niemand had het lijstje van vier juist ingevuld. Dat betekent dat we geloot hebben. De kandidaat-notarissen hadden koorts. Geregeld ruim boven de 40 graden, dus die hebben we hier niet mee kunnen belasten. Daarom hebben hebben we de echte notaris gevraagd te loten in twee rondes. In ronde één werd vastgesteld waar een eventuele winnaar zijn formulier had achter gelaten. Dat werd Twitter. Van de twitteraars, het zijn er nooit veel maar ze zijn wel hondstrouw, is uiteindelijk Mike Duivenvoorden uit de bus gerold als gelukkige winnaar. Gefeliciteerd Mike en eet smakelijk.

Morgen de laatste toto van het seizoen. Vol met nacompetitievoetbal uiteraard!

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen