We zitten aan het einde van het seizoen. De spanning loopt op bij verschillende ploegen. Daardoor krijg je misschien ook wel de gekste uitslagen. Zo verloor Katwijk thuis van Koninklijke HFC en gingen ook velen van jullie stuk op sv Hillegom.

De Hillegommers verloren afgelopen zaterdag van AFC ’34. Enkelen van jullie hadden vier van de vijf wedstrijden goed, maar telkens ging het fout bij Hillegom. Die gingen op de eigen De Zanderij met 0-2 onderuit.

Toch was vv Katwijk het grootste struikelblok van deze week. Drie kwart van de inzendingen hadden een thuisoverwinning verwacht van de ploeg van Jack van den Berg. Katwijk verloor en zag Kozakken Boys gelijkspelen. Daarom wordt de Tweede Divisie nu op de slotdag van de competitie beslist in Werkendam tijdens een onderling duel. Daarin heeft Katwijk genoeg aan een gelijkspel.

Toch was er één iemand die al uitging van aparte uitslagen. Kagia-trainer: Anton Wijsman. Gefeliciteerd. De bon komt jouw kant op. Het enige goede antwoord was: 2-1-2-2-1

Woensdag gaan we verder met een nieuw restaurant. Houd onze website in de gaten

Restaurant Draekstien |Bij Draekstien draait het om de totale beleving van een avondje uit. Een gastvrije service, shared dining en een gemoedelijke sfeer. U bent altijd van harte welkom voor diner of borrel. Ben jij een echte carpaccioliefhebber? Doe dan samen met je vrienden, familie of collega’s mee met onze XXXL Carpaccio Challange! Een tafel vol met carpaccio. Een droom die uitkomt! Per 1m2 betaal je €85,-. Wij kunnen carpaccio’s tot 30m2 verzorgen. Grotere wensen? Wij komen graag met u in contact!
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom2-3sv Hoofddorp
ESTO1-1Teylingen
Warmunda3-1Madestein