Bij de eerste TOTO van het seizoen was het direct raak. Bob van Eeden ging er met het etentje bij Cheers! vandoor. Hoe is het jullie deze week vergaan met het gokken van de einduitslagen van de voetbalwedstrijden?

Laten we jullie niet langer in spanning houden:

De crux zat ‘m vooral bij de uitslagen van Quick Boys en FC Rijnvogels. De blauw-witten speelden in de laatste seconden van de wedstrijd gelijk tegen Hoek. FC Rijnvogels speelde thuis gelijk tegen Ter Leede. Daar gingen de meesten van jullie in de fout.

Daarbij verdient Judith Habraken uit Noordwijk een vermelding. Zij had vijf van de zes wedstrijden goed. Alleen wat zal ze zich hebben verbeten toen ze zag dat Quick Boys in de 95ste minuut alsnog gelijkspeelde. Dat was de enige wedstrijd die ze niet goed had.

De juiste reeks was: 1-2-x-x-1-2

Nieuwe TOTO
Jullie weten vast inmiddels hoe het werkt. Als de TOTO niet wordt geraden, gaat er een wedstrijd af en houden we vijf duels over om te gokken. Check woensdag dus weer de nieuwe TOTO op onze website.

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht (http://www.restaurant-de-engel.nl).
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Di. 13 nov.
Districtsbeker
FC Rijnvogels8-0Charlois (zon.)
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-3Rijnsburgse Boys
Quick Boys3-4Westlandia
Za. 17 nov.
ASWH3-3Noordwijk
Harkemase Boys1-4Quick Boys
FC Lisse2-0Jong FC Groningen
Ter Leede4-1Capelle
FC Rijnvogels0-2Jodan Boys
RCL2-1Valken '68
Be Fair3-0Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)4-2BSC '68
Kagia5-1vv IJmuiden
Katwijk 0-0Jong Vitesse
Spakenburg1-1Rijnsburgse Boys
VVSB2-0Scheveningen
SJC2-1De Dijk
Zo. 18 nov.
Hillegom2-3LSVV
Foreholte1-4Altior
ONA1-2Teylingen
Van Nispen (zon.)1-2DIOS