Windstoten, hoosbuien, weeralarmen. Ja, het was bar en boos afgelopen weekend. Ondanks dat het KNMI code geel en oranje uitriep, trotseerden de bikkelharde voetballers gewoon het gure weer. Daarnaast waagden veel lezers van VIDB weer een gokje. Dan hebben we het natuurlijk over de VIDB Toto. Hebben we een winnaar voor het diner bij Chique & Simpel?

Katwijk zegevierde in een matige Bollenstreekderby bij FC Lisse: 0-1. Katwijk-keeper Atam Koroglu en verdediger Stefan Stam waren op Ter Specke van grote waarde. Met drie overtuigende reddingen hield de goalie van de oranjehemden de nul. Medespeler Stam was als enige trefzeker. Hoewel een resultaat voor Lisse uitbleef, ziet coach Robbert de Ruiter zijn ploeg wel aan de betere hand raken.

Koploper
Kagia mag zich na afgelopen weekend koploper noemen. Opponent BSC ’68 was dit seizoen nog ongeslagen, maar de equipe van Anton Wijsman brak de ban door de Benthuizers met 3-0 te verslaan. De trein met Kagia als machinist komt steeds beter op gang. Wel moeten de Lisserbroekers de koppositie delen met Koudekerk, DoCoS en BSC ’68.

VVSB slaagde er bij AFC niet in een derde overwinning op rij te boeken en verloor met 3-1. Er vielen een aantal cruciale momenten in het nadeel van de Noordwijkerhouters uit, maar de manschappen van Wilfred van Leeuwen moesten ook de hand in eigen boezem steken.

Eerste nederlaag
Uit bij BMT moest SV Hillegom zijn ongeslagen status inleveren.  In Den Haag kwamen de blauwwitten in het eerste bedrijf niet goed voor de dag. Na de thee werd de voorsprong gepakt, maar al snel verdween deze als sneeuw voor de zon: 4-2. De laatste keer dat de ploeg van Bas Naber verloor was in maart tegen streekgenoot Teylingen.

UITSLAG48

De juiste voorspelling was:
2 – X – 1 – 1 – 1 – 1

Jullie zijn natuurlijk benieuwd of er iemand voor de derde keer op rij in geslaagd is de Toto met zes duels goed te voorspellen. Helaas kunnen we geen goed nieuws brengen. Het etentje bij Chique & Simpel is niet gevallen. Revanchegevoelens? Morgen verschijnt er weer een nieuwe Toto op deze site. Dan met vijf wedstrijden.

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 22 okt.
Districtsbeker
Voorschoten '971-1Kagia *w.n.s.
Oefenwedstrijd
OFC 1-1Quick Boys
Za. 26 okt.
GVVV14.30Noordwijk
SteDoCO14.30VVSB
Ter Leede14.30Jong Almere City FC
Ajax (ama.)14.30FC Lisse
Achilles Veen14.30FC Rijnvogels
DSO14.30Valken'68
Kagia14.30Wateringse Veld
FC Oudewater14.30VVSB (zat.)
Kozakken Boys15.00Katwijk
Quick Boys15.00Scheveningen
Van Nispen (zat.)15.00Berkel
Warmunda15.00LSVV '70
Rijnsburgse Boys15.30AFC
Zo. 27 okt.
Alphense Boys14.00SJC
DOSR14.00Hillegom
Laakkwartier14.00Foreholte
Wippolder14.00Teylingen
Voorschoten '9714.00Van Nispen (zon.)