Toen de redactie zondag rond de klok van half vijf naar alle uitslagen keek, dacht men maar één ding: die toto, die is niet gevallen. Tussen de ongeveer driehonderd inzendingen zagen we dat vooral Rijnsburgse Boys – VVSB en Kagia – Van Nispen (zat.) de grootste struikelblokken waren.

Slechts enkelen van jullie dachten dat de Noordwijkerhouters de drie punten mee zouden nemen op Sportpark Middelmors. Tot de zeventigste minuut in die wedstrijd had de meerderheid van de inzendingen het aan het juiste adres. Toch kwamen de paars-gelen terug in de wedstrijd en dankzij een late goal van Loyd van der Wilden vierden de VVSB’ers hun eerste overwinning van het seizoen 2-3.

Uitslag
Ook de kracht van Van Nipsen (zat.) werd behoorlijk onderschat. De promovendus uit de Vierde Klasse liet gelijk zien dat het in de Derde Klasse ook één van de gevaarlijke outsiders kan gaan worden voor de titel. In Lisserbroek werd het maar liefst 1-4.

De uiteindelijk toto-uitslag was: 2-2-2-2-1

Twee van jullie hadden dit goed: Jeroen van Roon en Sabrina Dijkhuizen. Omdat de redactie objectief moet blijven en slecht is met lootjes trekken hebben we een nieuwe notaris aangetrokken. De kinderen van één van onze redactieleden hebben voor een nieuwe carrière-move gekozen. Maak daarom kennis met ‘notaris Karel’. Het is z’n eerste televisieoptreden, dus geef hem de ruimte voor verbetering.

Sabrina Dijkhuizen, gefeliciteerd. Jij gaat lekker uit eten bij De Engel. De redactie neemt contact met je op. Woensdag staat er weer een nieuwe Toto op jullie te wachten, met zes nieuwe duels.

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys20.00TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk12.30Quick Boys
FC Lisse14.30VVSB
Rijsoord14.30FC Rijnvogels
HVC'1014.30Valken '68
Soccer Boys14.30Kagia
VVSB (zat.)14.30Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys15.00Jong Volendam
ONS Sneek15.00Ter Leede
Van Nispen (zat.)15.00DoCoS
SJC (zat.)16.00Warmunda
TEC18.00Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)