Het (Valentijns)weekend ligt weer achter ons. Hoogste tijd om te kijken of er iemand in geslaagd is alle zes de duels uit onze Toto goed te voorspellen. Op het spel stond een diner bij Chique & Simpel in Lisse. Schuift het etentje een weekje op of mogen we vandaag iemand blij maken?

Het duel tussen Rijnsburgse Boys en ONS Boso Sneek was er eentje in de categorie ‘knotsgek’. De gastheren gingen met een 3-0 voorsprong rusten, en er leek geen vuiltje aan de lucht. Totdat de tweede helft aanbrak. De bezoekers uit Friesland trokken de score gelijk en even leek het erop dat de Uien de punten moesten gaan delen. In de blessuretijd zorgde een benutte strafschop van Marvin Wijks er uiteindelijk voor dat de drie punten alsnog in Rijnsburg bleven.

Topper
DoCoS was de grote winnaar in de kraker tegen Kagia. In de Derde Klasse A droeg het duel het cachet van een topper, maar de verwachtingen konden slechts één helft ingelost worden. Nadat beide ploegen met 1-1 de rust in waren gegaan, kwam DoCoS na de thee al snel op voorsprong. De Leidenaren parkeerden de bus, waardoor er voor de thuisploeg geen enkele mogelijkheid meer was een gaatje in de defensie van DoCoS te vinden.

Op de Zanderij had SV Hillegom geen kind aan FC Lisse. Bij rust stond het al 3-0 in het voordeel van de thuisploeg, en na de pauze werd de marge uitgebreid naar 5-0. Onder de doelpuntenmakers was ook Hillegom-keeper Daan Ruigrok. De goalie trapte uit en zag zijn inzet over collega-keeper Sander Hogervorst vliegen.

UITSLAG6

De juiste voorspelling was:
1 – 1 – 2 – 1 – 2 – 1

Dan zijn we weer aangekomen bij de vraag der vragen. Is de Toto gevallen? Helaas moeten we jullie teleurstellen. Het diner bij Chique & Simpel gaat er nog niet uit. De overwinning van XerxesDZB op FC Rijnvogels bleek een groot struikelblok. Dat de Toto niet is gevallen, is wel een goede reden om morgenavond weer mee te doen. Dan verschijnt er namelijk weer een nieuwe op deze site.