Allereerst maar even een welgemeend sorry van onze kant. Door een technische storing  heeft de Toto deze week niet op Instagram en Twitter gestaan. Dat merkten we duidelijk in het aantal inzendingen. Dat was beduidend lager dan normaal.

En dan is zo’n nacompetitie is niet alleen zwaar voor de spelers. Ook voor u, de trouwe participant in onze wekelijkse toto, is het een hele opgave. De opvallende uitslagen vliegen je om de oren. De nederlagen van Kagia en Valken bijvoorbeeld, maar toch ook de knappe overwinning van Rijnsburgse Boys op bezoek bij Westlandia. Een lang verhaal kort: niemand had het juist. En daarmee gaan we dus nog even rustig door.

Tenminste: als we zaterdag genoeg wedstrijden hebben om een formulier te vullen. Van het drietal Noordwijk, Ter Leede en Valken ’68, zal er tenminste één door moeten naar de volgende ronde. We rekenen op jullie medewerking!

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)