Het is dinsdag, het weekend ligt achter ons, en dus is het weer de hoogste tijd om de balans van de VIDB Toto op te maken. Het gezegde oefening baart kunst lijkt de laatste weken goed van pas. In de tweede seizoenshelft hebben we de nodige voorspellers al blij mogen maken met een heerlijk diner voor twee. Zal het ditmaal weer iemand gelukt zijn?

Rijnsburgse Boys-trainer Niek Oosterlee zei afgelopen weekend tegen zijn mannen dat hij erover nadacht een pacemaker te laten letten. Natuurlijk was dat een grapje, maar het is niet raar dat de oefenmeester dit zei. De afgelopen duels van de Uien vielen in de categorie spannend en zal dat de komende wedstrijden niet anders zijn. Rijnsburgse Boys is namelijk nog niet zeker van een plaats in de Tweede Divisie. Met de 5-3 winst tegen RVVH werd wel een stap in de goede richting gezet..

Ter Leede blij, FC Rijnvogels wat minder
Nadat Ter Leede vorige week in de streekderby tegen Noordwijk met lege handen huiswaarts was gekeerd, ging de ploeg van Henk Wisman zaterdag met een veel beter gevoel van het veld. Tegen streekgenoot FC Rijnvogels werd een 2-1 overwinning geboekt. Voor de Kooltuinstrijders was dat minder goed nieuws. Zij leden namelijk voor de tweede keer op rij een nederlaag in een derby. Tegen Quick Boys gingen de mannen van Hein van Heek namelijk ook al onderuit.

In tegenstelling tot Rijnsburgse Boys lijkt de Tweede Divisie voor VVSB al nagenoeg zeker In Brabant bonden de Noordwijkerhouters JVC Cuijk met 1-3 aan de zegekar. Daarnaast zagen ze concurrenten Kon. HFC en TEC punten morsen, en kan het dus bijna niet meer misgaan voor de paars-gelen.

UITSLAG14

De juiste voorspelling was:
1 – 1 – 2 – 2 – 2 – X

Dan zijn we natuurlijk weer aangekomen bij de vraag die de gemoederen bezighoudt: is de Toto gevallen, en gaat er dus weer iemand uiteten? Twee goede voorspellingen op rij bleek uiteindelijk iets te hoog gegrepen, want de Toto is niet gevallen. Wellicht doet een weekje rust jullie goed. Morgen verschijnt er, in verband met het aankomende vrije weekend, geen Toto. Volgende week woensdag kunnen jullie weer meedoen!

CS-logo

Chique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen