Als op maandagmiddag tijdens de redactievergadering het lijstje wordt gemaakt van de nieuwe TOTO, proberen we het als redactie jullie zo lastig mogelijk te maken. Niet dat we jullie het etentje niet gunnen, integendeel. Maar het is wel zo leuk als er meerdere weken over de lijstjes heen gaan. Dan hebben zo veel mogelijk mensen de kans om het dinertje te winnen.

En dus dachten we afgelopen week dat we met twee derby’s en twee toppers in de TOTO een knap lastig lijstje hadden gemaakt. Niks bleek minder waar. Het etentje bij ‘Heinde en Ver’ in Noordwijkerhout ging er na één week al doorheen. We hadden uiteindelijk drie winnaars, maar uit de loting kon er maar één de beste zijn.

Coen Stuurman, gefeliciteerd! Het juiste rijtje was: 2-1-1-2-1-2

De redactie neemt contact met je op, Coen.

Omdat de TOTO goed is geraden, gaan we woensdag verder met een nieuwe TOTO en een nieuw restaurant. Houd onze website in de gaten en laat ook aankomende woensdag je voorspelling weer achter.

Restaurant Heinde & Ver | Grenzeloos genieten van heerlijke gerechtjes en verschillende drankjes voor een vaste prijs!
Van maandag tot en met donderdag voor maar €32,50 en in het weekend voor €37,50. Alles in een sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving. Een echt gezellig avondje uit!
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 22 jun.
Oefenwedstrijd
Jong ADO Den Haag17.00Rijnsburgse Boys