Het is alweer dinsdag, dat betekent dat het weekend er alweer op zit. Tijd om alles weer op een rijtje te zetten. Afgelopen week hebben bijna 200 bezoekers van Voetbal in de Bollenstreek onze Toto ingevuld, maar tijdens onze zoektocht naar goede voorspellingen kwamen we van een koude kermis thuis. Opnieuw is de Toto, met dit keer vijf wedstrijden, door niemand goed voorspeld.

Verrassende uitslagen waren er zeker en dan kijken we vooral naar de wedstrijd tussen Rijnsburgse Boys en Scheveningen. Ongeveer driekwart van de deelnemers had voorspeld dat de Uien zouden winnen, maar Mehmet Aldodan dacht daar anders over. Ook rekende bijna iedereen op winst voor Quick Boys, maar Noordwijk wist op het nippertje te winnen. Zo zie je maar weer. Voetbal is en blijft een hele verrassende sport en er kan van alles gebeuren!

De goede voorspelling was:

2 – 2 – X – X – 2

Aanstaande woensdag verschijnt er weer een nieuwe Toto op deze site. We gaan de lat nog een stukje lager leggen. Dit keer hoeven er maar vier wedstrijden goed voorspeld te worden. Is het Toto-formulier helemaal correct ingevuld? Dan win je een diner voor twee bij Eeterij Het Wapen van Kattuk. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner.

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap onder het genot van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO