We hadden weer een lekker rijtje voor jullie samengesteld. Toegegeven, sommige uitslagen zagen wij ook niet aankomen. Maar hoe zat het met jullie? Is er één iemand geweest bij jullie bij wie de glazen bol z’n werk heeft gedaan?

Het antwoord is: nee. Dus poets die glazen bol maar weer eens op. Het is namelijk een tijdje geleden dat we hebben moeten terugschakelen naar vier duels. Het voordeel daarvan is, is dat er sowieso iemand is die na dit weekend er vandoor gaat met de dinercheck, van in dit geval Cheers! uit Voorhout.

Maar waar ging het dan fout? Dit was de juiste reeks: 2-2-2-1-1

Het bizarre van dit seizoen is dat bij onze zaterdagploegen de uitclub juist wonnen en bij onze zondagclubs de thuisploegen aan het langste eind trokken.

Er zaten drie inzendingen die vier van de vijf wedstrijden goed hadden, maar allen gingen ze stuk op de uitnederlaag van SJC bij Silvolde. Ook de thuisnederlaag van VVSB zagen  niet veel van jullie aankomen. Het in vorm verkerende AFC vertrok met drie punten weer terug naar Amsterdam en lieten jullie met lege handen staan.

Kortom, we gaan woensdag naar vier duels. Houd onze website weer in de gaten voor een nieuwe toto.

Restaurant Cheers! | Bij Cheers! is alles mogelijk! Onze keukenbrigade heeft met grote zorgvuldigheid een gevarieerde dinerkaart samengesteld. Proef de Black Angus biefstuk uit de Schotse Hooglanden eens, of de verse vis dagelijks aangevoerd vanuit de haven van IJmuiden. Wij stellen met plezier een biologisch of vegetarisch menu voor u samen en houden desgewenst rekening met bijzondere dieetwensen.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Bewerken
Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)