Het weekend zit er weer op, dus de hoogste tijd om de balans van de Toto op te maken. Hoewel een aantal ploegen al mag genieten van welverdiende rust, zijn er ook nog wat teams die voor de winterstop nog één of zelfs twee keer (VVSB) in actie moeten komen. Of de Toto van afgelopen week de laatste van het jaar was, hangt af van het feit of het diner bij De Klucht in Noordwijk gevallen is.

Hoofdklasse B-koploper Noordwijk ging op eigen veld met de zege aan de haal tegen streekgenoot FC Rijnvogels. De Noordwijkers boekten een 3-1 overwinning. Hoewel deze uitslag doet vermoeden dat er voor de mannen van Dogan Corneille geen vuiltje aan de lucht is geweest, vertelde het wedstrijdverloop een ander verhaal. Waar de thuisploeg op beslissende momenten de trekker wist over te halen, verzuimden de bezoekers dat te doen.

Opnieuw geen winst
VVSB is er voor de derde keer op rij niet in geslaagd een driepunter te pakken. Waar het spel van de afgelopen twee duels van de Noordwijkershouters matig was, speelde de ploeg van Wilfred van Leeuwen tegen TEC wel prima voetbal. De paarsgelen waren negentig minuten lang de baas in Tiel. TEC was echter beter op één onderdeel, het maakte zijn spaarzame kansen wel en won met 2-1.

De streekderby tussen Foreholte en FC Lisse leverde zondag geen winnaar op. De kraker eindigde in 1-1. Hoewel er langs de lijn misschien wat supporters waren die graag een andere uitslag hadden gezien, waren de beide coaches tevreden na afloop. Hoe vaak kom je dat nog tegen?

UITSLAG50

De juiste voorspelling was:
X – 1 – 1 – 1 – X – X

Tijd voor de vraag der vragen. We kunnen slecht en tegelijkertijd ook goed nieuws brengen. Het slechte nieuws is dat de Toto niet gevallen is. Maar niet getreurd: morgen kunnen jullie voor de laatste keer in 2015 een gokje wagen.

257-20120414011817In de loop van de jaren heeft De Klucht zich ontwikkeld van eetcafé naar restaurant. Toch is De Klucht niet vergeten waar ‘het’ om draait: gezelligheid en goed eten. Dat staat nog steeds hoog in het vaandel. Het is het kleurrijke en trouwe publiek dat Restaurant De Klucht in Noordwijk nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong & oud maakt.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)