We waren vorige week positief verrast met betrekking tot de Toto. Het etentje bij De Engel ging er al in de tweede week uit. We hadden zelfs twee goede voorspellers, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. Het zorgde er wel voor dat we het afgelopen weekend weer zes wedstrijden in petto hadden.

Moet notaris Karel wakker gemaakt worden in z’n schoonheidsslaapje? Het antwoord is: nee. Niemand had het bij het juiste eind. Het grootste struikelblok bleek voornamelijk de streekderby tussen Foreholte en Teylingen.

Vorig jaar eindigde dit duel nog in een ruime overwinning voor de Voorhouters: 4-1. Dit jaar wonnen juist de bezoekers met 0-2. Ook het gelijkspel tussen VVSB en IJsselmeervogels hadden velen van jullie niet verwacht.

De goede voorspelling had moeten zijn: 1-x-1-1-2-2

Niemand had ‘m dus bij het juiste eind. Daarom hebben we deze week weer vijf wedstrijden op het programma staan.

Vanaf woensdag staat de nieuwe Toto weer op onze website. Het etentje bij Brasserie De Buren blijft de absolute hoofdprijs. Moet de notaris volgende week wel weer in actie komen?

Brasserie De Buren | Wij vinden dat elk gerecht een beleving op zich moet zijn. Daarom werken wij met de beste ingrediënten en producten. Proef de sfeer, laat uw zintuigen prikkelen en geniet van een avond vol smaak.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)