Noordwijk-coach Kees Zethof ergerde zich onlangs een klein beetje aan de term ‘succestrainer’. Die titel stond boven een artikel over zijn contractverlenging op Sportpark Duinwetering op deze site. ‘Noem mijn maar een goede echtgenoot’, grapte hij een dag later over het etiket dat wij op zijn hoofd hadden geplakt. Inmiddels hebben we een andere vraag aan Zethof: mogen we je ook een goede vader noemen?

Want z’n kennis over voetbal lijkt ook een generatie verder binnen de familie te blijven. Van alle inzendingen in onze TOTO had één persoon het juiste antwoord: Teun Zethof. Inderdaad, zoon van. En dus vragen wij ons af… Teun, neem je wel je vader mee uiteten?

Voor veel voetbalfans begon de TOTO nog zo goed. Noordwijk won in Groningen, Swift en FC Rijnvogels deelden de punten en het gelijke spel van Valken ’68 bij Te Werve verbaasde maar weinige van jullie. Het knelpunt zat ‘m deze week bij de zaterdagtak van VVSB en Foreholte.

Alleen de jonge Zethof, die ook in de jeugdopleiding van vv Noordwijk speelt, had het juiste antwoord. Dit was dus het goede rijtje:

Omdat de TOTO goed is geraden, beginnen we woensdag opnieuw met een rijtje van zes duels. En natuurlijk ook weer een nieuw restaurant. Houd onze website dus goed in de gaten.

Restaurant Heinde & Ver | Grenzeloos genieten van heerlijke gerechtjes en verschillende drankjes voor een vaste prijs!
Van maandag tot en met donderdag voor maar €32,50 en in het weekend voor €37,50. Alles in een sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving. Een echt gezellig avondje uit!

Lees ook: ‘Kapata: van ‘grote onbekende’ naar ‘publiekslieveling”POPULAIRE BERICHTEN