Het weer blijft maar spel breken deze dagen. Vooral vervelend voor clubs, spelers en supporters, maar de ‘administratief medewerker toto’ bij vidb wordt er ook bij vlagen wanhopig van. De wedstrijden op het formulier waren deze week vooral geselecteerd op basis van de ondergrond waarop gespeeld zou worden. Desalniettemin werden de uitduels van Hillegom en VVSB afgelast.

De juiste uitslag is daarmee: 1-x-1-?-?-x

Omdat we vier uitslagen wel hadden, hebben we eerst maar eens gekeken of er iemand was die die vier alvast goed had. En dat bleek niet het geval. Vooral het puntverlies van Noordwijk thuis tegen Argon was onvoorzien en daarmee kunnen we met zekerheid zeggen dat we de Toto een week doorschuiven. Vanaf woensdag een nieuwe Toto met vijf duels, en hopelijk zonder afgelastingen!

257-20120414011817In de loop van de jaren heeft De Klucht zich ontwikkeld van eetcafé naar restaurant. Toch is De Klucht niet vergeten waar ‘het om draait’: gezelligheid en goed eten. Dat staat nog steeds hoog in het vaandel. Het is het kleurrijke en trouwe publiek dat Restaurant De Klucht in Noordwijk nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong & o


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom