Het weekend ligt achter ons, dus is het weer de hoogste tijd om de balans van de VIDB Toto op te maken. Vorige week bleek Nick van Staveren over een goede kennis van het voetbal in de Bollenstreek te beschikken. Alle zes de duels voorspelde de SV Hillegom-speler goed. Kunnen we vandaag weer iemand blij maken met een lekker etentje?

Met een voorsprong van zes punten had Katwijk de touwtjes stevig in (eigen) handen in de Topklasse Zaterdag. Langs de verschillende velden werd al geroepen dat de oranjehemden het kampioenschap niet meer uit handen zouden geven, maar toch is het aan kop weer wat spannender geworden. Op eigen veld kwam de formatie van Dick Schreuder op een 2-0-voorsprong tegen Kozakken Boys, maar vol ongeloof stapte Katwijk, na een wederopstanding van de Werkendammers, toch met lege handen van het veld: 3-4.

Van der Sar
Met recordinternational Edwin van der Sar op het doel moest Noordwijk de punten delen met Jodan Boys. Nadat The Flying Dutchman een strafschop van de bezoekers had gekeerd, kreeg de goalie in het tweede bedrijf toch een treffer om de oren. Jaap van Duijn, die zijn contract op de Duinwetering heeft verlengd, maakte in de slotseconden de gelijkmaker.

Ook tweedeklasser Hillegom maakt nog alle kans op de titel. Wilhelmus werd, met niet hoogstaand voetbal, toch met 2-0 verslagen, en dus blijft de fusieclub in het spoor van lijstaanvoerder Laakkwartier.

UITSLAG10

De juiste voorspelling was:
2 – X – 1 – 1 – 2 – 1

Zoals altijd komen we dan weer bij de vraag die iedereen bezighoudt: is de Toto gevallen? Zoals al eerder gezegd had bijna niemand verwacht dat Katwijk punten zou verspelen. Dan voel je hem waarschijnlijk al aankomen. De Toto is niet gevallen. Geen stress. Morgenavond verschijnt er natuurlijk weer een nieuwe Toto.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen