Het weekend ligt achter ons, dus is het weer de hoogste tijd om de balans van de VIDB Toto op te maken. Vorige week bleek Nick van Staveren over een goede kennis van het voetbal in de Bollenstreek te beschikken. Alle zes de duels voorspelde de SV Hillegom-speler goed. Kunnen we vandaag weer iemand blij maken met een lekker etentje?

Met een voorsprong van zes punten had Katwijk de touwtjes stevig in (eigen) handen in de Topklasse Zaterdag. Langs de verschillende velden werd al geroepen dat de oranjehemden het kampioenschap niet meer uit handen zouden geven, maar toch is het aan kop weer wat spannender geworden. Op eigen veld kwam de formatie van Dick Schreuder op een 2-0-voorsprong tegen Kozakken Boys, maar vol ongeloof stapte Katwijk, na een wederopstanding van de Werkendammers, toch met lege handen van het veld: 3-4.

Van der Sar
Met recordinternational Edwin van der Sar op het doel moest Noordwijk de punten delen met Jodan Boys. Nadat The Flying Dutchman een strafschop van de bezoekers had gekeerd, kreeg de goalie in het tweede bedrijf toch een treffer om de oren. Jaap van Duijn, die zijn contract op de Duinwetering heeft verlengd, maakte in de slotseconden de gelijkmaker.

Ook tweedeklasser Hillegom maakt nog alle kans op de titel. Wilhelmus werd, met niet hoogstaand voetbal, toch met 2-0 verslagen, en dus blijft de fusieclub in het spoor van lijstaanvoerder Laakkwartier.

UITSLAG10

De juiste voorspelling was:
2 – X – 1 – 1 – 2 – 1

Zoals altijd komen we dan weer bij de vraag die iedereen bezighoudt: is de Toto gevallen? Zoals al eerder gezegd had bijna niemand verwacht dat Katwijk punten zou verspelen. Dan voel je hem waarschijnlijk al aankomen. De Toto is niet gevallen. Geen stress. Morgenavond verschijnt er natuurlijk weer een nieuwe Toto.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)