Een aantal bezoekers van VIDB tipten de redactie al dat er goede voorspellingen waren voor de Toto en zij hadden gelijk. Zo wordt de Toto weken niet goed voorspeld en zo zijn er ineens 32 goede voorspellingen.  We mogen voor de derde keer dit seizoen iemand blij maken met een heerlijk dinertje!

De deelnemers die een goede voorspelling in hadden gestuurd belandden in de koker waaruit de winnaar bepaald werd. De notaris trok uiteindelijk Jos Geerlings als de gelukkige. Jos wint hierbij het etentje bij Restaurant Chique & Simpel te Lisse. Van harte en smakelijk eten!

De goede voorspelling was:
1 – 1 – 1 – 2

UITSLAG45

Deze week verschijnt er geen Toto in verband met de bekerwedstrijden. Volgende week beginnen we weer met zes wedstrijden én een nieuw restaurant.

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen in het pand. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen suprisemenu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)