Het weekend ligt weer achter ons. Tijd om eens een blik te werpen op alle inzendingen voor de VIDB Toto. Hoewel twee duels afgelast werden, had dit geen invloed op de Toto. Zal iemand de vijf wedstrijden goed voorspeld hebben?

Het duel tussen Katwijk – DVS ’33 is de eerste die we op het lijstje tegenkomen. In Ermelo won de ploeg van Dick Schreuder met 1-6, maar wie hoopte dat het op De Krom ook een wervelende show zou worden, kwam bedrogen uit. Er was weinig dat het bloed van de supporters sneller deed stromen. Toch wonnen de gastheren met 1-0 en behielden daarmee de koppositie.

Geen tegenspraak
Quick Boys was in de Bollenderby tegen Ter Leede de grote winnaar (0-4). De blauwwitten duldden in Sassenheim geen tegenspraak van de thuisploeg. Viermaal kwamen de Katwijkse bezoekers tot scoren. Onder de doelpuntenmakers vielen uitgerekend twee spelers die groot werden op de Roodemolen: Robert Steemers en Yordi Teijsse.

SV Hillegom boog tegen Delft na rust een 1-0 achterstand om naar een 1-4 overwinning. Waarschijnlijk dachten de mannen van Bas Naber dat gedurende het eerste bedrijf de rode loper uitgerold lag. Pas toen de ploeg besefte dat er echt op een groene grasmat werd gespeeld, werd het verschil gemaakt.

UITSLAG4

De juiste voorspelling was:
1 – 2 – 1 – 2 – X

Dan zijn we aangekomen bij de vraag die iedereen vlak na het weekend altijd bezighoudt. Is het diner bij Het Wapen van Kattuk gevallen? De duels waren waarschijnlijk goed te voorspellen, want Bas Staats, Bill van den Berg, Joyce Pompe, Nils Thörner, Niels van der Plas, SV Hillegom-speler Nick van Staveren, Berry Kralt en Sander van Arkel hadden het allemaal bij het rechte eind. Onze notaris moest er dus weer aan te pas komen. Onder het genot van een bakje koffie trok hij Nils Thörner als gelukkige winnaar. Gefeliciteerd en eet smakelijk!

Aankomend weekend is er een inhaalprogramma. Valken ’68 en Kagia komen dan in actie tegen respectievelijk FC ‘s-Gravenzande en Rohda ’76 en Quick Boys, Noordwijk en Katwijk hebben bekerverplichtingen. Veel clubs zijn vanwege carnaval vrij. Om deze reden verschijnt er morgen dus geen Toto.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
ASC3-3Foreholte
Hillegom0-3DEM
VVH/Velserbroek3-2Van Nispen (zon.)