Het weekend ligt weer achter ons. Tijd om eens een blik te werpen op alle inzendingen voor de VIDB Toto. Hoewel twee duels afgelast werden, had dit geen invloed op de Toto. Zal iemand de vijf wedstrijden goed voorspeld hebben?

Het duel tussen Katwijk – DVS ’33 is de eerste die we op het lijstje tegenkomen. In Ermelo won de ploeg van Dick Schreuder met 1-6, maar wie hoopte dat het op De Krom ook een wervelende show zou worden, kwam bedrogen uit. Er was weinig dat het bloed van de supporters sneller deed stromen. Toch wonnen de gastheren met 1-0 en behielden daarmee de koppositie.

Geen tegenspraak
Quick Boys was in de Bollenderby tegen Ter Leede de grote winnaar (0-4). De blauwwitten duldden in Sassenheim geen tegenspraak van de thuisploeg. Viermaal kwamen de Katwijkse bezoekers tot scoren. Onder de doelpuntenmakers vielen uitgerekend twee spelers die groot werden op de Roodemolen: Robert Steemers en Yordi Teijsse.

SV Hillegom boog tegen Delft na rust een 1-0 achterstand om naar een 1-4 overwinning. Waarschijnlijk dachten de mannen van Bas Naber dat gedurende het eerste bedrijf de rode loper uitgerold lag. Pas toen de ploeg besefte dat er echt op een groene grasmat werd gespeeld, werd het verschil gemaakt.

UITSLAG4

De juiste voorspelling was:
1 – 2 – 1 – 2 – X

Dan zijn we aangekomen bij de vraag die iedereen vlak na het weekend altijd bezighoudt. Is het diner bij Het Wapen van Kattuk gevallen? De duels waren waarschijnlijk goed te voorspellen, want Bas Staats, Bill van den Berg, Joyce Pompe, Nils Thörner, Niels van der Plas, SV Hillegom-speler Nick van Staveren, Berry Kralt en Sander van Arkel hadden het allemaal bij het rechte eind. Onze notaris moest er dus weer aan te pas komen. Onder het genot van een bakje koffie trok hij Nils Thörner als gelukkige winnaar. Gefeliciteerd en eet smakelijk!

Aankomend weekend is er een inhaalprogramma. Valken ’68 en Kagia komen dan in actie tegen respectievelijk FC ‘s-Gravenzande en Rohda ’76 en Quick Boys, Noordwijk en Katwijk hebben bekerverplichtingen. Veel clubs zijn vanwege carnaval vrij. Om deze reden verschijnt er morgen dus geen Toto.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 14.30FC Lisse
Ter Leede 14.30VVOG
SC Feyenoord 14.30FC Rijnvogels
SVC'0814.30Kagia
Valken'68 14.30DoCoS
VVSB (zat.) 14.30Be Fair
Roodenburg 14.30Warmunda
IJsselmeervogels 15.00Noordwijk
Quick Boys 15.00Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 15.00TEC
Sparta Nijkerk 15.00VVSB
Van Nispen (zat.) 15.00Westlandia
Koninklijke HFC 15.30Katwijk
SV Hillegom 18.00Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)