Met het weekend weer achter ons, is het de hoogste tijd om de balans van onze wekelijkse Toto op te maken. Op het lijstje stonden weer zes duels, waaronder de streekderby tussen FC Rijnvogels en Ter Leede.

FC Lisse leverde zaterdag opnieuw topamusement. Alsof het Wonder van Barendrecht niet genoeg was, volgde er tegen Kozakken Boys wederom een spektakelstuk met een climax in blessuretijd. Invaller Koen Fokkema schoot in de absolute slotfase de 3-3 tegen de touwen. De invaller bewees zijn ploeg met deze gelijkmaker een goede dienst. De deelnemers van de Toto echter niet. Velen van jullie hadden een overwinning voor Kozakken Boys voorspeld.

Onderkant van het niveau
Ondanks dat Kagia volgens trainer Anton Wijsman qua spel de onderkant van het niveau bereikte, mochten de Lisserbroekers zich gelukkig prijzen met een overwinning. Een rake vrije trap van specialist Rens Lamboo was genoeg om CVC Reeuwijk te verslaan: 0-1.

Van Nispen ging op eigen terrein met 0-2 onderuit tegen Meerburg. De Zilkers boden de lijstaanvoerder verdienstelijk partij, maar zagen dat niet worden beloond in de vorm van een resultaat. Tegen de ploeg uit Zoeterwoude sneed de equipe van oefenmeester René Ras zichzelf in de vingers door enkele riante kansen te missen.

UITSLAG46

De juiste voorspelling was:
X – 1 – 2 – 1 – 1 – 2

Dan zijn we natuurlijk weer aangekomen bij de vraag der vragen: is het diner bij De Klucht gevallen? Hoewel er toch wat opvallende uitslagen waren, hebben we toch een winnaar. Jan Haasnoot voorspelde alle wedstrijden goed en wint daarmee het etentje bij De Klucht in Noordwijk. Gefeliciteerd.

Zoals altijd: niet getreurd als het je (weer) niet gelukt is de Toto goed te voorspellen. Morgen verschijnt er weer een nieuwe Toto met wederom zes duels.

257-20120414011817In de loop van de jaren heeft De Klucht zich ontwikkeld van eetcafé naar restaurant. Toch is De Klucht niet vergeten waar ‘het om draait’: gezelligheid en goed eten. Dat staat nog steeds hoog in het vaandel. Het is het kleurrijke en trouwe publiek dat Restaurant De Klucht in Noordwijk nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong & oud maakt.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO