Afgelopen weekend kwamen alle ploegen uit de streek in competitieverband in actie. Een bomvol programma, maar in onze Toto was maar plaats voor vier wedstrijden.

Zaterdag was het Super Saturday. Rijnsburgse Boys en Noordwijk kwamen voor in onze Toto. De Uien versloegen in eigen huis GVVV met 4-1. De mannen van Dogan Corneille waren met 1-2 te sterk in en tegen Spijkenisse.

De zondagploegen waren iets minder succesvol, maar VVSB en Foreholte deden hele goede zaken. De Voorhouters openden het seizoen met een 2-3 overwinning op HVV. VVSB zette Koninklijke HFC met 2-1 aan de kant.

UITSLAG36

De juiste voorspelling was:
1 – 2 – 1 – X

Vier duels voorspellen bleek erg gemakkelijk. Of de uitslagen van de wedstrijden waren voor de hand liggend of we hebben goede voorspellers onder onze lezers zitten. Maar liefst veertien deelnemers voorzagen ons van de juiste voorspelling. Jan Haasnoot, Jaco van Rijn, Ronald Rovers, Gert van Berkel, Pieter Barnhoorn, Dennis van Roon, Edwin Zuijderduin, Stefan de Groot, Joeri Nederstigt, Justin Vlieland, Berry Kralt, Henk Kasius, Gilliemans (@pjotr_kattuk) en Gerard Maagdelijn voorspelden de Toto goed.

Voor het eerst dit seizoen moest onze notaris er dus weer aan te pas komen. Onder het genot van een bakkie koffie trok hij Dennis van Roon als gelukkige winnaar van het etentje bij Chique & Simpel. Van harte!

Wil jij ook kans maken op een diner voor twee? Blijf dan vooral meedoen aan ons wekelijkse spelletje. Morgenavond verschijnt er weer een nieuwe Toto op onze site. We beginnen dan weer met zes wedstrijden én een nieuw restaurant.

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen in het pand. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen suprisemenu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)