Wat een inzendingen. Iedere week zien we het aantal voorspellingen voor onze Toto stijgen. Vorige week deden meer dan tweehonderd lezers mee aan ons wekelijkse spelletje. Op het formulier stonden vijf duels. Is er iemand in geslaagd al deze wedstrijden goed te voorspellen?

Rijnsburgse Boys slaagde er wederom niet in een overwinning te boeken. In eigen huis moesten de Uien met 1-2 het onderspit delven tegen HHC Hardenberg. Wat is er toch met Rijnsburg aan de hand? Kan de ploeg van Niek Oosterlee niet omgaan met de druk om punten te halen? Of is het toch iets anders. Een ding werd afgelopen zaterdag wel duidelijk. Rijnsburgse Boys krijgt goals te makkelijk tegen.

Zaterdag stond natuurlijk ook de dorpsderby tussen Quick Boys en FC Rijnvogels op de rol. Ondanks dat Rijnvogels vorige week de eerste periodetitel pakte, waren de blauwwitten in alle facetten van het voetbal een klasse (en misschien wel twee) beter dan de Kooltuinstrijders. Op Nieuw Zuid won de equipe van Jan Zoutman overtuigend met 3-0.

Abonnement
Foreholte lijkt een abonnement te hebben op late treffers. Tegen RKDEO schoot debutant Joost van Dam de Voorhouters diep in de blessuretijd naar de zege (1-0). Zondag gebeurde hetzelfde tegen ROAC. Sam Lemmers verwerkte in de absolute slotfase een goed genomen vrije trap van Rik Grondel tot een treffer. Opnieuw mocht de ploeg van Marcel IJzendoorn zich op het nippertje gelukkig prijzen met een driepunter.

UITSLAG45

De juiste voorspelling was:
2 – 1 – 1 – 2 – 1

Tijd voor de vraag der vragen. Is de Toto gevallen? Ditmaal kunnen we goed nieuws brengen. Liefst drie deelnemers lieten zien wat voor kwaliteiten zij in huis hadden. Koos Bekooij, Sander van der Snoek en Arne Methorst voorspelden de Toto helemaal goed. Drie goede voorspellingen. Dat betekende dat onze notaris er weer aan te pas moest komen. Uit een bak met lootjes trok hij Arne Methorst als gelukkige winnaar. Gefeliciteerd! Jij gaat gratis dineren bij Chique & Simpel in Lisse.

Is het jou weer niet gelukt de Toto goed te voorspellen? Niet getreurd. Morgen verschijnt er weer een nieuwe Toto op deze site. We beginnen weer helemaal opnieuw. Zes wedstrijden en een nieuw restaurant.

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO