Het weekend ligt achter ons, dus is het weer de hoogste tijd om de balans van de VIDB Toto op te maken. Vorige week slaagde niemand erin de Toto helemaal goed te voorspellen, dus het etentje bij Het Wapen van Kattuk is nog steeds de prijs. Zouden we iemand blij mogen maken?

FC Lisse slaagde er uit bij Kozakken Boys niet in een overwinning te boeken. De ploeg van Robbert de Ruiter heeft de punten hard nodig, maar moest met 2-1 het onderspit delven. De Lissenaren verkeren op dit moment ook in de gevarenzone. Met twintig punten staat Lisse op de vijftiende plaats.

Neerwaartse spiraal
Foreholte zit qua resultaten in een neerwaartse spiraal. Afgelopen weekend gingen de Voorhouters voor de derde keer onderuit. RKDEO, waar Foreholte het altijd lastig heeft, was met maar liefst 4-1 te sterk voor de mannen van trainer Marcel IJzendoorn.

UITSLAG11

De juiste voorspelling was:
1 – 2 – 2 – 1 – 1

Dan zijn we weer aangekomen bij de vraag der vragen: is de Toto gevallen? Marieke Hartenberg, Zuijderduijn Installatie Techniek, Niels Koning en Randy de Jong voorspelden alle vijf de duels goed, en dus moest onze notaris er weer aan te pas komen. Hij trok Marieke Hartenberg als gelukkige winnaar. Gefeliciteerd! Jij gaat uiteten bij Het Wapen van Kattuk.

Vanwege het Paasweekend verschijnt er morgenavond geen Toto. Volgende week woensdag kunnen jullie weer voorspellen!

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)