We hebben weer een prachtig weekend achter de rug. Twee mooie derby’s en mooie resultaten voor de ploegen uit de streek. Waar de meesten van jullie waarschijnlijk ook wel benieuwd naar zijn, is de uitslag van de Toto. Helaas moeten we jullie dan lichtelijk teleurstellen, want we maken deze week nog geen winnaar bekend. Reden is de afgelaste wedstrijd tussen FC Lisse en HHC Hardenberg.

Om het allemaal zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, hebben we ervoor gekozen dat we de uitslag van deze wedstrijd afwachten. Op zaterdag 14 februari – Valentijnsdag – wordt de wedstrijd ingehaald. Dit alles betekent niet dat er geen kanshebbers meer zijn. Integendeel zelfs. Jeffrey van der Lans, Tom ten Have, Alexander van Duijn, Robert van der Putten, Stefan van den Burg, Frank Mens en André van Bladel hadden de overige wedstrijden uit de Toto correct voorspeld. Als de inhaalwedstrijd gespeeld is, maken we op dinsdag 17 februari de winnaar van het diner bij het Wapen van Kattuk bekend.

VOORLOPIG4

Morgen verschijnt er weer een nieuwe VIDB Toto. Nieuwe ronden, nieuwe kansen. We starten dan weer met zes wedstrijden én een nieuw restaurant.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO