Het weekend zit er weer op. Tijd om de balans op te maken. Onze Toto telde afgelopen week vijf wedstrijden en er werd weer massaal voorspeld. 

Katwijk – IJsselmeervogels, een duel dat door de bezoekers gewonnen werd, maar waar jullie verschillend over dachten. De Krombewoners speelden allesbehalve slecht, maar wisten het goede spel niet uit te drukken in een overwinning. De equipe van Frans Adelaar nam de drie punten mee naar de ‘rode kant’ van Bunschoten-Spakenburg.

Schitterend doelpunt
Spectaculair, dat stempel kreeg de slotfase van de wedstrijd tussen FC Lisse en RVVH opgedrukt. Cerillio Cijntje zorgde er via een prachtige omhaal voor dat de Lissenaren niet met lege handen het veld afstapten: 1-1.

In de gemeente Katwijk vond een derby plaats. Quick Boys, dat het ritje naar eersteklasser Valken ’68 bij wijze van spreken lopend af kon, zegevierde met liefst 1-9. Tussen de lijnen werd door de mannen van Jan Zoutman duidelijk gemaakt dat het verschil tussen beide ploegen aanzienlijk is.

Slotfase
VVSB speelde, net als Katwijk, FC Lisse en Rijnsburgse Boys, het tweede competitieduel. Waar de Noordwijkerhouters vorige week op de openingsdag HSC ’21 in extremis klopten, ging het tegen OJC Rosmalen in de slotfase mis. In de 84e minuut tekende Jaouad Chraou namens Rosmalen voor de winnende goal. Foreholte ging uit bij TOGB met 3-2 onderuit.

UITSLAGTOTO35

Dan nu de uitslag. Het diner bij Chique & Simpel blijft staan. Opnieuw is de Toto niet goed voorspeld. Het etentje schuift daarom op naar woensdag. Dan bestaat de Toto uit vier wedstrijden. Dat betekent dat het diner er deze week hoe dan ook uit gaat.

De juiste voorspelling was:
2 – X – 2 – 1 – 1

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen in het pand. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen suprisemenu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC20.00SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk20.00FC Lisse
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede19.00SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude