Het weekend zit er weer op. Tijd om de balans op te maken. Onze Toto telde afgelopen week vijf wedstrijden en er werd weer massaal voorspeld. 

Katwijk – IJsselmeervogels, een duel dat door de bezoekers gewonnen werd, maar waar jullie verschillend over dachten. De Krombewoners speelden allesbehalve slecht, maar wisten het goede spel niet uit te drukken in een overwinning. De equipe van Frans Adelaar nam de drie punten mee naar de ‘rode kant’ van Bunschoten-Spakenburg.

Schitterend doelpunt
Spectaculair, dat stempel kreeg de slotfase van de wedstrijd tussen FC Lisse en RVVH opgedrukt. Cerillio Cijntje zorgde er via een prachtige omhaal voor dat de Lissenaren niet met lege handen het veld afstapten: 1-1.

In de gemeente Katwijk vond een derby plaats. Quick Boys, dat het ritje naar eersteklasser Valken ’68 bij wijze van spreken lopend af kon, zegevierde met liefst 1-9. Tussen de lijnen werd door de mannen van Jan Zoutman duidelijk gemaakt dat het verschil tussen beide ploegen aanzienlijk is.

Slotfase
VVSB speelde, net als Katwijk, FC Lisse en Rijnsburgse Boys, het tweede competitieduel. Waar de Noordwijkerhouters vorige week op de openingsdag HSC ’21 in extremis klopten, ging het tegen OJC Rosmalen in de slotfase mis. In de 84e minuut tekende Jaouad Chraou namens Rosmalen voor de winnende goal. Foreholte ging uit bij TOGB met 3-2 onderuit.

UITSLAGTOTO35

Dan nu de uitslag. Het diner bij Chique & Simpel blijft staan. Opnieuw is de Toto niet goed voorspeld. Het etentje schuift daarom op naar woensdag. Dan bestaat de Toto uit vier wedstrijden. Dat betekent dat het diner er deze week hoe dan ook uit gaat.

De juiste voorspelling was:
2 – X – 2 – 1 – 1

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen in het pand. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen suprisemenu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)