Het weekend zit er weer op, dus de hoogste tijd om de balans van onze Toto op te maken. Alle regioclubs kwamen weer in actie en ook de Toto bevatte weer lekker veel duels. Jullie deden dan ook weer massaal mee aan ons populaire spelletje. De grote vraag is natuurlijk of er iemand gaat dineren bij Het Wapen van Kattuk.

FC Lisse trok in de Bollenderby tegen Rijnsburgse Boys aan het langste eind. De Lissenaren stonden binnen het halfuur al op een riante 0-3 voorsprong en niets leek een overwinning in de weg te staan. Toch knokten de gastheren zich na de pauze terug en kwamen ze met twee goals dichtbij de gelijkmaker. Lisse wist een derde Rijnsburgse treffer echter te voorkomen: 2-3.

Koppositie
Quick Boys en Kagia deden hele goede zaken. Kagia won met 1-3 bij het Oegstgeest van Laurens van der Voort, die eigenlijk aan de slag zou gaan als teammanager bij FC Lisse. Doordat medekoplopers DoCoS en BSC ’68 punten verspeelden, voeren de Lisserbroekers nu alleen de ranglijst aan. Quick Boys versloeg in eigen huis Heinenoord met 3-0. Koploper Noordwijk morste punten tegen Sportlust ’46 en moest de koppositie afstaan aan de streekgenoot.

SJC liet zien het scoren nog niet verleerd te zijn. Hoewel de uitslag (5-2) doet vermoeden dat het een gemakkelijke middag voor de Noordwijkers was, had de ploeg van Kees Zethof tot halverwege het tweede bedrijf veel moeite met de bezoekers. In de slotfase liep SJC echter vliegensvlug uit.

UITSLAG3

De juiste voorspelling was:
2 – 1 – 2 – 2 – 1 – 2

Dan zijn we aangekomen bij de vraag der vragen. Is de Toto gevallen? Hoewel een aantal deelnemers dichtbij zat, moeten we helaas melden dat het etentje nog een weekje opschuift. De Toto is niet gevallen. Morgen weer een nieuwe mogelijkheid om kans te maken op het diner!

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)