Drie overwinningen en een nederlaag zijn de oogst van de speeldag in het carnavalsweekend. Quick Boys verkleinde in Putten de achterstand op Sparta Nijkerk tot zeven punten (4-2). FC Rijnvogels leed een zure nederlaag in de kraker tegen Swift. Pas in blessuretijd viel de winnende treffer voor de Amsterdammers. Valken en Kagia wonnen beide en kunnen omhoog gaan kijken op de ranglijst.

SDC Putten – Quick Boys 2 – 4

Waar een ware monsterscore in de lucht hing, bleef het slechts bij vier doelpunten voor de Katwijkers. Doordat de thuisploeg nog hevig tegensputterde in de slotfase, werd het nog onnodig spannend. Invaller De Vries besliste in blessuretijd alsnog het duel.

Scoreverloop 25. Zwarthoed 0 – 1, 40. Van Duijn 0 – 2, 45. Bekooij 0 – 3, 48. 1 – 3, 77. Kurdal 2 – 3, 90. De Vries 2 – 4

Quick Boys

De Groot, Breinburg, Freke, Ruijter, Derlagen, Woudenberg, Zwarthoed, Hoek, Bekooij, Kuhlmann (84. De Vries), Van Duijn.

AVV Swift – FC Rijnvogels 1 – 0

De koploper liep tegen nummer drie Swift tegen de tweede nederlaag van het seizoen op. De ploeg van Hein van Heek boog in extremis het hoofd voor de Amsterdammers. De voorsprong op Swift bedraagt nog altijd een geruststellende zeven punten.

DUNO – Valken ’68 2 – 3

Valken ’68 kwam tegen laagvlieger DUNO eigenlijk niet in de problemen. Twee keer Sven Boonstoppel en Rens van Klaveren bezorgden de Valkenburgers de zege. Door nederlagen van de concurrentie stijgen de Valkenburgers naar de derde plek op de ranglijst met zes punten achterstand op koploper HVC ’10.

Zwammerdam – VV Kagia 0 – 2

Jerry Ubink en z’n manschappen doen door de 2-0 overwinning in Zwammerdam weer volop mee om de titel. Een tweede plaats en slechts drie punten scheiden de Lisserbroekers van de koppositie.