Waar Quick Boys zich na de nederlaag tegen Odin ’59 kan gaan richten op de nacompetitie, was het voor de andere clubs uit de regio een prachtige dag.

Quick Boys – Odin ’59 1-3

De klap die Quick Boys vorige week ver in de blessuretijd incasseerde in Nijkerk, leek nog na te dreunen op Nieuw Zuid. In een moeizame wedstrijd brak Jeroen Ketting net na het uur de ban. Van uitbreiding van de score kwam het echter niet. Sterker nog, in een kort tijdsbestek draaide Odin ’59 via Bronkhorst en Kaya de wedstrijd met 180 graden. Met name de de treffer van Kaya was van grote schoonheid: een omhaal die doelman De Groot volstrekt kansloos liet. Met de treffer van Kramer in de toegevoegde tijd capituleerde Quick Boys niet alleen tegen de Heemskerkers, maar ook richting Sparta Nijkerk werd met de witte vlag gezwaaid. Als kampioen van de Hoofdklasse A spelen zij volgend jaar in de Topklasse.

Scoreverloop

64. Ketting 1 – 0, 71. Bronkhorst 1 – 1, 75. Kaya 1 –2, 90. Kramer 1 – 3

Quick Boys

De Groot, Freke, Ruijter, Derlagen, Woudenberg (83. De Haan), D. van der Plas, Kuhlmann (70. De Vries), Zwarthoed, Bekooij (46. Van der Bent), Hoek, Ketting.

Forum Sport – FC Rijnvogels  0-3

De platte kar kan uit de schuur bij de Kooltuinbewoners na de 0-3 overwinning bij Forum Sport. Lees verder.

Valken ’68 – DSVP 3-2

En weer een prachtig weekend voor Valken ’68. Zelf winnen van DSVP, terwijl concurrent HVC ’10 zich verslikte in Vitesse Delft. Het ging echter niet vanzelf voor de Wendt-brigade. Nadat Mark Kabelaar en Rens van Klaveren een 0-2 achterstand hadden weggepoetst ontstond er een open wedstrijd die beide kanten op kon. Dico Schaap zorgde uiteindelijk voor ’t Duyfrak in extase. Z’n winnende treffer maakt dat Valken met drie punten voorsprong op HVC ’10 de laatste twee wedstrijden ingaat

VV Kouderkerk – VV Kagia 0-4 

De Lisserbroekers boekten in regelmatige overwinning in Kouderkerk. Een 0-2 ruststand vormde de stevige basis die nimmer in gevaar kwam. Uiteindelijk stokte de teller voor de Oranjehemden bij 0-4. Omdat concurrenten SEV en DWO ook wonnen, wacht de 3e Klasse A een fenomenale apotheose.

POPULAIRE BERICHTEN