Het gesprek duurt lang tussen Justin Valk en de technische commissie van FC Lisse. Na een verloop van tijd is het hoge woord eruit. De club heeft aan de verdediger duidelijk gemaakt dat het beter is als Valk en Lisse uit elkaar gaan. Dat heeft niet te maken met het functioneren of het gedrag van de centrumverdediger, maar meer met de toekomst van de club. De derdedivisionist is bezig met een plan voor de lange termijn en daar past de Zaandammer niet in. Na zeven seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen de twee. 

En dat valt rauw op het dak van Valk. Naar eigen zeggen heeft hij het besluit van de club niet zien aankomen. ,,Ik ben zelf ook nooit bezig geweest met andere clubs of iets dergelijks”, steekt hij van wal. ,,Ik wilde rustig het gesprek afwachten en op basis daarvan mijn besluit maken. Daarom liet ik ook alles op mij af komen.”

Gebruik je de app? Klik dan hier.

REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 15 jun.
Sp. Duinwetering
DoCoS14.30VVSB (zat.)