Gregor Zalewski maakt na dit seizoen de overstap van Valken ’68. Hij komt over van Foreholte, waarvoor hij tot dusver zijn gehele voetballeven actief was.

De 20-jarige Zalewski is geboren in Katwijk, maar woont sinds zijn vierde in Voorhout. Hij doorliep alle selectieteams in de jeugdopleiding van Foreholte en maakt nu voor het tweede seizoen deel uit van de hoofdmacht. Hij speelt afwisselend als ’10’ of hangend op rechts voorin.

Goede indruk
Zalewski speelde zich een kleine maand geleden in de kijker bij zijn nieuwe club. Tijdens de halve finale van de LAV Cup raakte Valken ’68 overtuigd en zo ging het balletje uiteindelijk spreekwoordelijk rollen.

Namens de TC spreekt Peter van Delft zijn tevredenheid uit over de komst van Zalewski. “Gregor komt in een goed ingespeeld team terecht. Wij denken dat zijn specifieke eigenschappen ons eerste elftal echt verder zullen helpen. Na de zomer sluit hij aan en we verwachten dat hij goed zal kunnen instromen in een team dat hem waarschijnlijk makkelijk zal opnemen.”

Valken 68 staat momenteel tweede in 1C en dingt nog mee naar de promotieplekken. Foreholte is de huidige nummer zes van 2C.

Foto: Valken ’68

Lees ook: Valken ’68 legt Voorschoten ’97 na rust over de knie en blijft tweede in 1C

POPULAIRE BERICHTEN