Wim Schaap wordt de nieuwe assistent van Jack van den Berg bij vv Katwijk. Die vacature was vacant bij de kampioen van de Tweede Divisie na het vertrek van Johan Plat. Naast Schaap blijft Patrick Heijmans ook nog steeds verbonden als assistent van Van den Berg.

Schaap besloot zelf na dit seizoen zijn contract niet te verlengen bij Rijnsburgse Boys. Hij trad in januari 2017 toe tot de technisch staf op Sportpark Middelmors. Schaap kende in het verleden grote successen als trainer. Een van zijn grootste prestaties was kampioen worden in de Hoofdklasse met FC Lisse in 2001. In datzelfde jaar werd hij met die club ook algeheel landskampioen bij de amateurs.

Naast de komst van Schaap meldt de club ook dat Thomas Duivenvoorden wordt toegevoegd aan de staf op De Krom. De jonge Noordwijkerhouter komt over van DOSR en gaat zich richten op de talenten van de Katwijkers. Daarnaast loopt Duivenvoorden stage in Katwijk voor zijn TC-1.

Selectie 2018 / 2019

VV Katwijk

Blijft: Marciano Mengerink, Mark de Vries, Robbert Susan, Mike van den Ban, Steven Sanchez Angulo, Ricardo Kieboom, Michiel van Dam, Bennie van Noord, Kay Blokland, Petrit Hoxhaj, Kilian Berkhout, Raoul Esseboom, Omar Hamdi, Stefan Plat, Guus van Weerdenburg, Damiano Schet, Jessie Vink, Patrick Smit, Frank Kardjani

Nieuw: Joey Jongman (Barendrecht), Jack van den Berg (ASWH, per direct), Jan Willem Tesselaar (Jong FC Utrecht), Jordy Hilterman (FC Volendam), Bart Sinteur (Jong FC Utrecht), Wim Schaap (assistent-trainer, Rijnsburgse Boys)

Vertrekt: Dick Schreuder (Philadelphia Union, per direct), Mark de Loor (FC Lisse), Sabir Achefay (vv Noordwijk), Demir Strojil (SJC), Frank Tervoert (Rijnsburgse Boys), Paul de Lange (stopt), Vincent Tel (n.n.b.)

Foto: vv Katwijk

Bekijk ook: ‘In de Taxi met Willem: Wim Schaap’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 20.00Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB20.00RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)