Joey van den Berg wisselt van de club op de Roodemolen. De spits komt volgend seizoen uit voor Teylingen.

Van den Berg is afkomstig van Ter Leede, waarvoor hij veruit het grootste gedeelte van zijn voetballeven uitkwam. De Sassenheimer was als jeugdspeler ook actief voor Feyenoord en ADO Den Haag, maar brak door in het roodgeel. Afgelopen seizoen kwam Van den Berg door een kruisbandblessure niet in actie voor Ter Leede, dat degradeerde naar de Vierde Divisie. Teylingen spreekt op de clubsite de verwachting uit dat Van den Berg in het nieuwe seizoen weer fit is.

Zes nieuwelingen
De 26-jarige aanvaller is niet de enige speler die Ter Leede verruilt voor Teylingen. Ook Siem van Kesteren en Melvin van Stijn doen dat. Verder sluiten ook Sam Witkamp (Warmunda) Chris Guijt (Foreholte) en Jimmy Brugman (UVS) bij de ploeg van Rob Jonkman aan.

Er zijn ook de nodige afzwaaiers. Mark van der Heijden, Cas Lubbe, Mick van der Meij, Rick Blonk, Berend Verhoeven, Mike Wesseling, Doniel Martha, Coen Resseler en Rick Slee stoppen bij de Sassenheimse vierdeklasser.

Mutaties Teylingen voor 2023/2024

Nieuw: Melvin van Stijn, Joey van den Berg, Siem van Kesteren (allen Ter Leede), Sam Witkamp (Warmunda), Chris Guijt (Foreholte) en Jimmy Brugman (UVS)

Vertrekken: Mark van der Heijden, Cas Lubbe, Mick van der Meij, Rick Blonk, Berend Verhoeven, Mike Wesseling, Doniel Martha, Coen Resseler en Rick Slee

Foto: Teylingen

Lees ook: Van Stijn: ‘Dit gaat alle respect te boven’


POPULAIRE BERICHTEN