Danny van den Meiracker plakt er toch nog een paar jaartjes aan vast. De spits komt volgend seizoen uit voor vierdedivisionist VVOG, zo is dinsdag bekendgemaakt.

De 35-jarige Van den Meiracker licht op de clubsite zijn overstap toe. “Samen met mijn vrouw hebben we recent een oude boerderij in Dalfsen gekocht. Er is daar nog veel werk te doen, maar het is de bedoeling om daar de komende jaren een zorgboerderij te realiseren. Ik wil dat combineren met nog een paar jaar voetballen op topamateurniveau. Bij VVOG kom ik met Gert Kruys en Mike van de Laar een paar oude bekenden tegen waar ik fijn mee heb samengewerkt en de club is voor mij bereikbaar vanuit Dalfsen.”

Van den Meiracker verruilde in de winterstop Quick Boys voor IJsselmeervogels. “De verhuizing gaat me toch opbreken als ik blijf”, zei de spits destijds over zijn beslissing om de deur in Katwijk achter zich dicht te trekken.

Runner-up
Halverwege het seizoen was IJsselmeervogels koploper van de Derde Divisie A, maar ondanks de nodige goals van Van den Meiracker zijn de Rooien hun leidende positie kwijtgeraakt. IJsselmeervolgels heeft drie wedstrijden voor het einde een achterstand van drie punten op RKAV Volendam.

In totaal was Van den Meiracker anderhalf seizoen op Nieuw Zuid actief. In zijn eerste jaar speelde hij nagenoeg alles onder Edwin Grünholz. Onder diens opvolger Thomas Duivenvoorden was er minder speeltijd voor Van den Meiracker, die 25 keer scoorde in Katwijkse dienst.

VVOG staat momenteel vierde in de Vierde Divisie D, op 23 punten van koploper Excelsior ’31. De Harderwijkers degradeerden vorig seizoen uit de Derde Divisie. “VVOG heeft de ambitie om te promoveren en ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen”, besluit Van den Meiracker.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Van den Meiracker met onmiddellijke ingang terug naar IJsselmeervogels

POPULAIRE BERICHTEN