Rijnsburgse Boys verlengde al de contracten van een viertal spelers, maar over Dani van der Moot is (nog) geen groen licht. De spits laat aan de website Topamateurvoetbal.com weten in afwachting te zijn van een besluit van de technische leiding. 

“De club heeft een optie in mijn contract en ik heb daar nog niets over gehoord. Dat ligt nog open”, vertelt de spits, die zich echter geen zorgen maakt. “Wat ik net al zei, het ligt bij de club. Ik kan mijn eigen optie niet lichten. Ik maak me daar verder ook niet druk om, ben hier voor het voetballen en contractuele zaken komen wel.”

Van der Moot is bezig aan zijn vierde seizoen op Sportpark Middelmors en staat niet onwelwillend tegen een langer verblijf. “Ik heb hier zeker goed naar mijn zin. Het is één van de redenen waarom ik voorgaande jaren ook ben gebleven.”

Een goal minder dan Zeldenrust
De voormalig jeugdspeler van onder meer AZ, PSV en FC Volendam staat dit seizoen op acht goals uit dertien wedstrijden. Ploeggenoot Furhgill Zeldenrust heeft er eentje meer en is zodoende nu de clubtopscorer van de Uien.

Rijnsburgse Boys, de huidige nummer zes van de Jack’s League, was dus al druk in de weer met contractverlengingen. Zo tekenden Delano Asante, Daan Walraven, Bert Koomen en Nino Klaver reeds bij.

Archieffoto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Wisman na dit seizoen weg bij Rijnsburgse Boys
Check ook: Rijnsburgse Boys legt Klaver voor de komende jaren vast


POPULAIRE BERICHTEN