FC Lisse heeft in en tegen Noordwijk met 0-1 gewonnen. De ploeg van Robbert de Ruiter bezorgt daarmee de Noordwijkers een enorme kater in de titelstrijd. Ook Van Nispen (zat.) won. De Zilkers wonnen in eigen huis eenvoudig met 4-0 van DSVP.

Rowdy van der Putten was de matchwinner in de derby. De Lisser mocht vlak voor rust aanleggen voor een strafschop. Roy Rondeltap kon zijn inzet keren, maar in de rebound wist Van der Putten alsnog raak te schieten. Noordwijk probeerde in de tweede helft alsnog een resultaat te pakken en claimde tot twee keer toe een strafschop. Die werden niet gegeven en de bezoekers wisten de voorsprong vast te houden tot het eindsignaal.

Valken’68 kwam ook in actie. De ploeg van Arie van Duijn wist in de tweede helft een punt te pakken. Niels Hogewoning was de doelpuntenmaker voor de Valkenburgers (1-1). Ook VVSB (zat.) blijft het goed doen. De ploeg van Rob Jonkman op bezoek bij NVC’46 (1-2).

Noordwijk – FC Lisse 0-1 (0-1)

Goals: Van der Putten

Valken’68 – SC Monster 1-1 (0-0)

Goals: Hogewoning

Van Nispen (zat.) – DVSP – (2-0)

Goals: Warmenhoven (2), Polman, Koemans

NVC’46 – VVSB (zat.) – (1-2)

Goals: Immerzeel, Van der Raadt