Tjeerd van der Zwaan sluit volgend seizoen weer aan bij de selectie van Foreholte. De verdediger was jarenlang een vaste waarde in de hoofdmacht, maar deed twee jaar geleden een stapje terug om zich op zijn studie te richten, en maakte na het afronden daarvan een wereldreis. Naast Van der Zwaan komen er vier spelers van buitenaf naar de Elsgeest en stromen zes jeugdspelers door.

In totaal zwaaien acht spelers af bij de selectie. Niels van Schie deed dat enkele maanden geleden al vanwege gezondheidsproblemen. Routinier Wouter Vlasveld heeft van de afscheid nemende spelers de mooiste staat van dienst in de hoofdmacht. Tim Vincenten was vorig seizoen nog basisspeler, maar verloor zijn plek aan Joost van Dam.

De deadline om over te schrijven voor amateurvoetballers sluit komende woensdag (15 juni). VIDB brengt uiteraard het complete overzicht van alle clubs uit de regio.

Overschrijvingen Foreholte

Nieuw: Joost den Hollander (UDO), Sejad Navabi (UVS), Matthijs Guijt (SJC), Patrick Roukema (ARC), Tjeerd van der Zwaan (was gestopt), Jelmer Pool, Wytse Ligtvoet, Rick Brabander, Wouter Nolles, Joeri Stavleu en Joost Verhart (allen eigen jeugd)

Vertrokken: Niels van Schie (gestopt), Wouter Vlasveld, Rutger Wiering, Dafydd Helmus, Mats Schrama, Tim Vincenten, Thijs Hoek en Stefan Post (allen lager elftal)

Foto: Jeannette Dijkstra

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)