Robbin van Dijk heeft een nieuwe club gevonden voor volgend seizoen. De aanvaller van FC Rijnvogels, die begin februari z’n vertrek bij de Katwijkers bekendmaakte, speelt na de zomer voor tweedeklasser sv Zandvoort. Daarmee reist hij oud-ploeggenoot Oliver Rifai achterna. Ook oud-Lissers Angelo Timmer en Kas de Vries spelen voor de geelhemden.

Van Dijk kwam in 2017 over van de reserves van Rijnsburgse Boys. Dit jaar moet de aanvaller het vooral doen met een reserveplek achter het aanvalstrio: Jaap van Duijn, Max van Steen en Joey Lauhouh. De laatste keer dat de 22-jarige Rijnsburger in de basis stond van de Katwijkers was in het oefenduel van 12 januari tegen sv Hoofddorp.

FC Rijnvogels 2019 / 2020

Blijft: Jimmy Simons (trainer), Arie de Vreugd, Luuk Slegt, Jesse Driebergen, Max van Steen, Jan de Bruin, Lesley Kluivers, Roy van Leeuwen, Niek Ossevoort, Dirk Jan van den Oever, Ricardo de Vlugt, Reno van Heiningen, Romano van der Stoep, Jeffrey Verkerk, Jaap van Duijn, Arie van der Niet

Nieuw: Arno Dijkstra (VVSB)

Vertrekt: Joey Lauhouh (Alphense Boys), Robbin van Dijk (sv Zandvoort), Sammy Zandbergen (onbekend), Mitchell Zandbergen (onbekend)

Foto: Piet van Kampen

Lees ook: ”Vogel’ vliegt uit op zoek naar meer speelminuten’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 19 mrt.
Oefenduel
Katwijk2-5Jong ADO Den Haag
Za. 23 mrt.
Eemdijk1-3Quick Boys
FC Lisse1-1DVS'33 Ermelo
Ter Leede3-2SC Feyenoord
FC Rijnvogels3-1Swift
Soccer Boys1-3Valken '68
Kagia3-0HYS
Nieuwkoop2-3Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)0-4Zwammerdam
Katwijk2-1Rijnsburgse Boys
Achilles '291-3Noordwijk
SJC6-3SteDoCo
Zo. 24 mrt.
Hillegom1-2Velsen
Foreholte0-2RVC'33
GDA1-3Teylingen
De Treffers0-0VVSB
VCS1-1Warmunda