Robbin van Dijk heeft een nieuwe club gevonden voor volgend seizoen. De aanvaller van FC Rijnvogels, die begin februari z’n vertrek bij de Katwijkers bekendmaakte, speelt na de zomer voor tweedeklasser sv Zandvoort. Daarmee reist hij oud-ploeggenoot Oliver Rifai achterna. Ook oud-Lissers Angelo Timmer en Kas de Vries spelen voor de geelhemden.

Van Dijk kwam in 2017 over van de reserves van Rijnsburgse Boys. Dit jaar moet de aanvaller het vooral doen met een reserveplek achter het aanvalstrio: Jaap van Duijn, Max van Steen en Joey Lauhouh. De laatste keer dat de 22-jarige Rijnsburger in de basis stond van de Katwijkers was in het oefenduel van 12 januari tegen sv Hoofddorp.

FC Rijnvogels 2019 / 2020

Blijft: Jimmy Simons (trainer), Arie de Vreugd, Luuk Slegt, Jesse Driebergen, Max van Steen, Jan de Bruin, Lesley Kluivers, Roy van Leeuwen, Niek Ossevoort, Dirk Jan van den Oever, Ricardo de Vlugt, Reno van Heiningen, Romano van der Stoep, Jeffrey Verkerk, Jaap van Duijn, Arie van der Niet

Nieuw: Arno Dijkstra (VVSB)

Vertrekt: Joey Lauhouh (Alphense Boys), Robbin van Dijk (sv Zandvoort), Sammy Zandbergen (onbekend), Mitchell Zandbergen (onbekend)

Foto: Piet van Kampen

Lees ook: ”Vogel’ vliegt uit op zoek naar meer speelminuten’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 14.00Leonidas
Altior 14.00Hillegom
DOSR 14.00Foreholte
Wilhelmus 14.00Teylingen
Van Nispen (zon.) 14.00WVC