Anthony van Dongen heeft een nieuwe club in de gemeente Katwijk gevonden. De aanvaller van Rijnsburgse Boys strijkt komende zomer neer op de Kooltuin bij FC Rijnvogels.

De 24-jarige Van Dongen is bezig aan zijn tweede periode bij Rijnsburgse Boys, waar hij mede door blessures de afgelopen anderhalf jaar weinig in actie kwam. Om die reden besloten de Uien niet met hem door te gaan. “Zelf was ik er nog niet uit of ik wilde weggaan of blijven, maar die beslissing is nu voor mij genomen door de club, op een relatief laat moment. Voor mij is het wel teleurstellend”, stelde Van Dongen.

Snel doorgeschakeld
Desondanks heeft de Noord-Hollander toch een mooie nieuwe uitdaging gevonden. Hij strijkt een niveau lager neer bij FC Rijnvogels, dat volgend seizoen getraind wordt door Danny Hijzelendoorn. Na het bericht over het vertrek van Vincent Noordam, met wie ondanks een doorlopende verbintenis de wegen scheiden, hebben de Katwijkers snel doorgeschakeld en een opvolger vastgelegd.

In de jeugd speelde Van Dongen onder meer bij AZ en FC Groningen. Als senior was hij actief voor KFC, DEM en dus Rijnsburgse Boys.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Rijnsburgse Boys neemt afscheid van twee aanvallers
Beluister ook: VIDB Café #14: Tom Bijen en Kees Luijckx

POPULAIRE BERICHTEN