Arie van Duijn blijft trainer van Valken ’68. Het contract van de oefenmeester is met een jaar verlengd, met een optie voor nog een derde seizoen. Ook assistent Jaco van Staalduinen en keeperstrainer Jan Valk blijven langer op ’t Duyfrak.

Van Duijn is bezig aan zijn eerste volledige seizoen bij Valken ’68. Hij stapte in januari in na het ontslag van Gerard de Geus. Samen met Van Staalduinen wist hij de Valkenburgers echter niet te behoeden voor degradatie naar de Tweede Klasse.

Orde op zaken
Met een flink versterkte selectie gold Valken ’68 als een voorname titelkandidaat. De prestaties vielen in de beginfase van de competitie flink tegen, maar inmiddels lijken de Valkenburgers orde op zaken te hebben gesteld. De winterstop wordt ingegaan met een vierde plaats, drie punten achter de koppositie. Bovendien leidt Valken ’68 de dans in de tweede periode.

Van Duijn speelde jarenlang in het eerste van Quick Boys. Op Nieuw Zuid was hij later ook trainer van het tweede en derde elftal en de jeugd. Ook fungeerde hij als assistent-trainer en interim-coach bij de hoofdmacht van Quick Boys. Van Duijn stond ook op eigen benen bij FC Rijnvogels, Voorschoten’97, Oegstgeest en Woubrugge.

Foto: Saam de Mooij


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude