Arie van Duijn blijft trainer van Valken ’68. Het contract van de oefenmeester is met een jaar verlengd, met een optie voor nog een derde seizoen. Ook assistent Jaco van Staalduinen en keeperstrainer Jan Valk blijven langer op ’t Duyfrak.

Van Duijn is bezig aan zijn eerste volledige seizoen bij Valken ’68. Hij stapte in januari in na het ontslag van Gerard de Geus. Samen met Van Staalduinen wist hij de Valkenburgers echter niet te behoeden voor degradatie naar de Tweede Klasse.

Orde op zaken
Met een flink versterkte selectie gold Valken ’68 als een voorname titelkandidaat. De prestaties vielen in de beginfase van de competitie flink tegen, maar inmiddels lijken de Valkenburgers orde op zaken te hebben gesteld. De winterstop wordt ingegaan met een vierde plaats, drie punten achter de koppositie. Bovendien leidt Valken ’68 de dans in de tweede periode.

Van Duijn speelde jarenlang in het eerste van Quick Boys. Op Nieuw Zuid was hij later ook trainer van het tweede en derde elftal en de jeugd. Ook fungeerde hij als assistent-trainer en interim-coach bij de hoofdmacht van Quick Boys. Van Duijn stond ook op eigen benen bij FC Rijnvogels, Voorschoten’97, Oegstgeest en Woubrugge.

Foto: Saam de Mooij


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS14.00SJC
Districtsbeker
Hillegom14.00HBC
ROAC14.00Foreholte
Teylingen14.00VUC
Van Nispen (zon.)14.00REMO