Martin van Eeuwijk zal komende zaterdag niet namens Quick Boys in actie komen in de derby tegen aartsrivaal Katwijk. De creatieve middenvelder heeft te veel last van een knieblessure. 

De afwezigheid van Van Eeuwijk zal een groot gemis zijn voor de ploeg van Edwin Grünholz, aangezien het spel van de blauw-witten de laatste weken al niet overloopt van de creativiteit. Overigens is het de vraag of de oud-speler van Katwijk de bekerwedstrijd van dinsdag 24 september wel haalt. De club en speler hopen maandag meer uitsluitsel te kunnen geven.

Ook bij Katwijk is niet iedereen fit. Omar Hamdi is bijna weer op de weg terug. De vleugelverdediger mist in ieder geval de derby van deze zaterdag, maar keert komende week weer terug op het veld.

Ook Michiel van Dam is afwezig. De centrale verdediger incasseerde in de thuiswedstrijd tegen ASWH vlak voor tijd een tik en kreeg last van zijn knie. Inmiddels is het duidelijk dat de dertiger 25% van zijn voorste kruisband heeft gescheurd en dat zijn achterste kruisband volledig is gescheurd. De routinier is dus nog een aantal maanden uit de roulatie.

Foto: Orange Pictures

Lees ook:Historisch duel: ,,Jongens kijk goed: daar gaan onze bloemen”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 20.00Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB20.00RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)