Martin van Eeuwijk heeft een eredivisieclub in het zaalvoetbal gevonden voor aankomend seizoen. De 32-jarige voetballer uit Lisse heeft getekend bij FC Marlène uit Heerhugowaard. Hij gaat het voetballen in de zaal combineren met veldvoetbal bij het Leidse FC Boshuizen.

Van Eeuwijk liet een maandje geleden weten op het veld een stapje terug te doen, om zo de mogelijkheid te creëren weer op hoog niveau te gaan zaalvoetballen. De oud-speler van Quick Boys, FC Lisse, Rijnsburgse Boys en Katwijk speelde in de zaal eerder bij BAX/Voorhout, ’t Knooppunt en Hovocubo. Ook stond hij op het EK Futsal in 2008 met Jong Oranje.

Op de site van de zaalclub uit Heerhugowaard legt hij z’n keuze uit voor FC Marlène. ,,Ik heb altijd gezegd dat ik nog eens op hoog niveau wil zaalvoetballen. En dan niet bij zomaar een club, maar wel een team die voor de prijzen wil spelen. FC Marlène heeft een prachtige historie en als ik naar de selectie en de organisatie kijk ook een hele mooie toekomst met een gezonde ambitie.”


Mogen we even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. Nee, we gaan geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks, je kan weer verder lezen..


Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Einde van een tijdperk: Rik Vermeulen stopt met voetballen’


POPULAIRE BERICHTEN