Hein van Heek en de technische mensen van FC Rijnvogels waren er binnen een halfuurtje uit. Beide partijen hadden de intentie om met elkaar door te gaan en dus was de deal snel beklonken. Van Heek heeft met een jaar verlengd en is ook volgend seizoen coach van Rijnvogels.

,,Als het klikt, waarom zou je dan naar een andere club gaan”, vraagt Van Heek zich af. ,,Ik heb het naar mijn zin, de resultaten zijn goed en de jongens, begeleiding en technische mensen zijn leuk om mee te werken. Daarnaast heeft Rijnvogels een prachtige supportersvereniging.”

Van Heek is bezig aan zijn derde seizoen bij Rijnvogels. Hij werd vorig jaar kampioen met de Kooltuinbewoners en staat nu in de sterke Hoofdklasse B verrassend tweede na zes duels. ,,We moeten van het moment genieten en dat doe ik zeker, al blijven we natuurlijk ook hard werken. Het moment dat het minder gaat komt steeds dichterbij, maar dat willen we zo lang mogelijk blijven uitstellen.”

Traditiegetrouw heeft Van Heek voor één jaar bijgetekend. ,,Dat doe ik altijd, want je weet nooit wat er gebeurt. Het kan minder gaan en de klik kan minder worden. Ik verwacht dat overigens niet, maar ik bekijk het gewoon van jaar tot jaar.”

Van Heek heeft van het bestuur de toezegging gehad dat het budget iets omhoog gaat. ,,Dat zal gebruikt worden om de huidige spelers te behouden. Een club moet nooit boven zijn stand leven, want de kans is dan groot dat het misgaat. Dat zie je aan Voorschoten. Maar Rijnvogels is een gezonde club.”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
ASC3-3Foreholte
Hillegom0-3DEM
VVH/Velserbroek3-2Van Nispen (zon.)