VVSB heeft zich versterkt met Dario van Breukelen. De komst van de verdediger werd door de paarsgelen zaterdag voorafgaand aan het thuisduel met Eemdijk bekendgemaakt.

Van Breukelen had vervolgens direct een basisplaats in de eerste competitiewedstrijd voor eigen publiek en kende een wat ongelukkig debuut. Hij maakte in blessuretijd met een eigen goal de 1-2. Uiteindelijk verloor VVSB na een krankzinnige slotfase met 2-3.

Volgens VVSB was Van Breukelen al een tijdje op proef. “De 24-jarige (centrale) verdediger sluit aan nu de blessure van Max Ossendrijver een lange revalidatie vergt en er ook onzekerheid bestaat over de inzetbaarheid van Jord Aanhane in diezelfde linie. Obi Onyeike is ons derde blessuregeval achterin en daarom is de komst van Dario een uitkomst”, meldt de Noordwijkerhoutse club. Coach Wilfred van Leeuwen liet begin van deze maand tegen VIDB al weten dat een versterking voor de achterste linie voor hem hoog op het wensenlijstje stond.

Met VVSB is Van Breukelen toe aan zijn vierde club in onze streek. Eerder was hij actief voor SJC en Katwijk. Van Breukelen kwam ook uit voor Forum Sport en Scheveningen.

Lees ook: Nederlagen voor VVSB en FC Rijnvogels


POPULAIRE BERICHTEN