Resham Sardar maakt komende seizoen deel uit van de technische staf van het eerste van Rijnsburgse Boys. Hij wordt één van de assistent-trainers van Wilfred van Leeuwen. De 32-jarige Sardar neemt de plek over van Wim Schaap, die er na dit seizoen mee stopt. De oud-Rijnsburgse Boys-speler zou eigenlijk de Rijnsburgse jeugd gaan trainen.

Sardar is verrast en blij tegelijk met zijn promotie naar het eerste elftal. ,,Het lag niet helemaal in de planning om assistent-trainer te worden”, laat hij op de clubwebsite weten.

,,Ik was al rond om nog een seizoen de jeugd te trainen, toen ik de vraag kreeg van de technische commissie om bij het eerste te komen. Dat is natuurlijk een mooie stap. Ik streef het hoogste na, ook als trainer. Dus als je dan zo’n kans krijgt, zeg je geen nee, ook omdat je niet weet of je nog eens zo’n aanbod krijgt. Ik ga een bijdrage leveren als assistent onder een van de beste trainers in het amateurvoetbal, waar ik veel van kan leren.”

Sardar is in het bezit van het TC-3-diploma (UEFA-C). Komend seizoen begint hij aan de opleiding voor TC-2 (UEFA-B), een licentie-eis die gesteld wordt aan assistent-trainers bij clubs in de Tweede Divisie.

Selectie 2018 / 2019

Rijnsburgse Boys

Blijft: Wesley Goeman, Roderick Gielisse, Jeffrey Jongeneelen, Max Hudepohl, Giovialli Serbony, Maikey Parami, Virgil Deen, Joël Tillema, Jordy Strooker, Jason Halman, Richard van Nieuwkoop, Masies Artien, Carlos Opoku, Donny van Oijen, Hidde Prijs, Marc Magan, Bart Duiker

Vertrekt: Pieter Mulders (trainer), Dirk-Jan van den Oever (FC Rijnvogels), Joey Zandbergen (FC Boshuizen, per direct), Niek Ossevoort (FC Rijnvogels), Marciano Aalders (vertrekt naar buitenland)

Nieuw: Wilfred van Leeuwen (trainer, FC Eindhoven), Jeroen Spruijt (Westlandia), Bram Ros (HBS), Gino Demon (Jong Utrecht, per direct), Edo Knol (Telstar), Alessandro Kwant, Jesper Slootweg (eigen jeugd), Tim Daramy (jeugd, RCL), Floris Hazelberg, Daily Loos (jeugd, Alphense Boys), Resham Sardar (assistent-trainer, Rijnsburgse Boys, jeugd)

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: ‘Slordig Rijnsburgse Boys vergeet Achilles ’29 echt pijn te doen’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys20.00TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk12.30Quick Boys
FC Lisse14.30VVSB
Rijsoord14.30FC Rijnvogels
HVC'1014.30Valken '68
Soccer Boys14.30Kagia
VVSB (zat.)14.30Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys15.00Jong Volendam
ONS Sneek15.00Ter Leede
Van Nispen (zat.)15.00DoCoS
SJC (zat.)16.00Warmunda
TEC18.00Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)