width=

Wilfred van Leeuwen werkt nu in het betaalde voetbal, bij FC Eindhoven, maar was zaterdag weer even terug op het oude nest. Hij werd voorafgaand aan de derby tegen FC Lisse door VVSB gehuldigd en bedankt voor bewezen diensten. Onder Van Leeuwen namen de prestaties van VVSB een vlucht. De geboren Sassenheimer maakte en passant van het aanbod gebruik om als analist voor VIDB te fungeren.

De wedstrijd kon Van Leeuwen niet heel erg boeien. ,,Een 5″, antwoordde hij resoluut op de vraag welk cijfer de amusementswaarde had verdiend. Toch hadden enkele spelers zich aan de malaise kunnen onttrekken.

VVSB

Ruben Valk, 7,5
Ruben was weer betrouwbaar. Die goal was een zondagsschot, geen fout van hem. Ruben pakte nog een paar goede ballen in de tweede helft.

Richelo Fecunda 6+
Tweede helft een 6,5 en voor rust een 6. Kwam de tweede helft iets meer op. Vandaar het halve punt verschil tussen beide helften.
Peet van der Slot 4
Was matig in de opbouw. Hij kreeg vrije ballen. Als je steeds een meter of 40 kan indribbelen, zou je toch zeggen dat je daar wel wat mee kan.
46. Tomas Arroyo, 6.5
Helftje gespeeld, 6.5. Ik ben wel fan van Tomas. Goede speler. Die jongen is nog jong en kan nog makkelijk 300 wedstrijden op dit niveau spelen.
Jordy Zwart, 8
Vond ik heel sterk spelen. Heeft weinig fouten gemaakt en bijna al zijn duels gewonnen. Was weer een ouderwetse rots in de branding.
Tim de Rijk, 7
Tim speelt altijd wel een voldoende, vandaag weer. Op het middenveld kan hij wat dominanter zijn, maar hij is momenteel even de enige linksback.

Vladimir Jozic, 7,5
Was stabiel, heeft hard gewerkt en is goed fit ook. ‘Vla’ houdt het nog steeds goed vol.
Niels van Pelt, 7
Heel degelijk. Ik ben wel fan van spelers als Niels, heb ook een rol gespeeld in zijn komst. Vraag dat nog maar aan de voorzitter van HBS, haha.
Frans van Niel, 6.5
Het zou voor Frans lekker zijn als-ie een keer een stabiel seizoen zou draaien, waarbij hij elke wedstrijd een 6,5 of een 7 haalt. Dat kan-ie zeker wel, maar hij was onder mij – vooral het laatste jaar – te wisselvallig. Ik vond hem vandaag redelijk. 

Lloyd van der Wilden, 6
Had erg weinig dreiging. Moet werken aan zijn eindpass.
Pieter Koopmans, 6
Een magere voldoende, maar dat heeft ook te maken met het spel. Hij werd bijna niet betrokken in het spel, dus kon zich ook weinig laten zien. Maar Koopmans was niet balvast.
Tommy Bekooij, 6.5
Was de gevaarlijkste aanvaller van VVSB. Het klinkt misschien gek, maar Bekooij heeft gewoon een goed veld nodig. Ballen die stropen, dat kan hij niet. Hij moet een vochtig veld hebben, lekker slepen etc. Bekooij is een jongen die in mijn ogen in het betaalde voetbal niet zou misstaan.

Dario Lovecchio en Mitchell Theuns speelden tekort om voor een cijfer in aanmerking te komen. 

FC Lisse

Wesley Storm, 6
De goal van VVSB daar kon-ie niks aan doen. Verder heeft hij weinig te doen gehad. Een 6.

Niels Buijs 6,5
Bekooij heeft niet kunnen laten zien waartoe hij in staat is. Dat is de verdienste van Buijs.
Kevin van der Zwet, 7
Goede speler. Hoe oud-is ie? 22 jaar pas? Ook een jongen voor de toekomst. Nee, hij krijgt geen hoger cijfer door zijn doelpunt. Dat was een gevonden goal.
Robert van Boxel, 6.5
Er staat natuurlijk wel iemand, al is hij niet meer de vlugste. Ik vond het opzich niet gek dat Schenning Bekooij in de spits zette. Dat had ik misschien iets eerder gedaan. Ik vond dat Van Boxel voor iemand met zijn kwaliteiten aan de bal te weinig bracht.
Roel de Goede, 6
Zijn taken goed uitgevoerd, maar niet meer dan dat.

Lars Rauws, 6
Een magere voldoende, meer niet. Rauws heeft gewoon z’n ding gedaan.
Bas Buimer –
Viel na 18 minuten uit. Speelde te kort om in aanmerking te komen voor een cijfer.
18. Hanne Hagary, 6.5
Heeft hard gewerkt, veel energie geleverd, maar kon zich niet onderscheiden. Ik vond het middenveld van Lisse sowieso redelijk tam. Sloot weinig aan bij de aanval.
Rik Vermeulen, 7
De beste middenvelder van Lisse. Is gewoon een goede, belangrijke pion en ging voorop in de strijd.

Thierry Monteny, 5.5
Ik heb nog met Thierry gewerkt bij ADO Den Haag. Heeft weinig inbreng gehad. Hij is ook geen echte rechtsbuiten, meer een 10.
Rowdy van der Putten, 7
Aan Van der Putten zie je gewoon dat het een goede voetballer is. Maar zo’n wedstrijd moet wel op gang komen. Als je er dan niet inkomt en alleen in de zone staat…
Koen Fokkema, 7
Ik vond Fokkema één van de beteren bij Lisse. Er gaat veel dreiging van die jongen uit.

Tomas Tavilla speelde tekort om voor een cijfer in aanmerking te komen. 

Foto: VIDB


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom