Van Nispen (zon.) en Warmunda moeten op donderdagavond 7 februari de afgelaste wedstrijden van afgelopen zondag inhalen. De duels van de derdeklassers werden afgelast vanwege de nachtvorst, dat maakte het bespelen van de natuurvelden onmogelijk. Van Nispen zou aantreden tegen ASC, Warmunda had het thuis moeten opnemen tegen SJZ.

Vanwege de start van de promotie-/degradatiepoule op 9 en 10 februari was 7 februari de laatste mogelijkheid voor de teams om het duel in te halen. Warmunda staat momenteel laatste in de Derde Klasse en zal zich moeten richten op de degradatiepoule.

Van Nispen (zon.) staat achtste en heeft dus kans om zich te kwalificeren voor de promotiepoule naar de Tweede Klasse. Daarvoor moet de club in de top zes eindigen. De achterstand op nummer zes, WVC bedraagt vier punten. De club uit Roelofarendsveen heeft wel twee duels meer gespeeld.

De afgelaste wedstrijden van Hillegom en Foreholte zijn ingepland voor zondag 3 maart. De wedstrijd tussen Teylingen en GDA ging zondag wel gewoon door.

Programma 7 februari:
Van Nispen (zon.) – ASC
Warmunda – SJZ

Programma 3 maart:
Velsen – Hillegom
RVC’33 – Foreholte

Foto: Theo van Gijlswijk

Lees ook: ”Zwetsloot en consorten’ spelen met GDA’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels