Van Nispen heeft zondag een knappe zege geboekt op Den Hoorn. De Zilkers waren in eigen huis met 3-1 te sterk voor de nummer twee van de ranglijst. Max Oostenrijk poetste met twee benutte strafschoppen de openingstreffer van de bezoekers weg. Dick Verhoeven stelde met een kopbal de zege tien minuten voor tijd veilig.

,,Dit was echt een dikverdiende overwinning”, reageerde Dennis Meiland. ,,We hebben veel strijd geleverd. De verdediging stond als een huis. Na tien minuten kwamen zij uit hun enige kans op voorsprong.” Uiteindelijk stelde Van Nispen ruimschoots orde op zaken. Meiland bekende eerlijk dat de penalty’s makkelijk gegeven waren.

Van Nispen zette een goede stap naar lijfsbehoud. Door de overstap van enkele zondagclubs naar het zaterdagvoetbal hoeft enkel nog de nummer twaalf p/d te spelen. ,,We staan vijf punten los van SJZ. Ik denk dat nog één overwinning voldoende is. We krijgen Alkmania, Meerburg, MMO nog en de laatste wedstrijd is tegen SJZ.”