De kogel is door de kerk: Jelle Vleugel en Koen van der Linden plakken er nog een jaartje aan vast bij Van Nispen (zon.). De twee vrienden en ervaren krachten van de zondagse derdeklasser, twijfelden openlijk of ze ook volgend jaar nog actief zouden zijn voor de ploeg van Roy Schulpzand. Zo zag Vleugel een terugkeer naar een vriendenteam van VVSB wel zitten.

De twee heren kunnen nu worden toegevoegd aan een flink lijstje van ‘blijvers’. Daar tegenover staat wel het stoppen van aanvaller Dick Verhoeven. In een eerder stadium lieten jongens als Tom van Maris, Mike van Haaster en Thijmen Pompe ook al weten na dit seizoen te stoppen met selectievoetbal.

Van Nispen (zon.)

Blijft: Roy Schulpzand (trainer), Bart Duivenvoorde, Philip Mossel, Joost van Haaster, Ferdy Smit, Jeffrey van der Geest, Stan van Maris, Rico Geerlings, Ted Duivenvoorde, Cody Zonneveld, Bren Zonneveld, Justin Vink, Jeroen van Haaster, Daan van der Linden, Kenny Korfage, Stijn van Saase, Sydney Stemmer, Christiaan van Haaster, Bas Dobbe, Patrick Frumeau, Stan Damen, Marc De Groot, Joost Rie, Jelle Vleugel, Koen van der Linden

Nieuw: Rien de Jong (Hillegom)

Vertrekt: Tom van Maris, Mike van Haaster (per direct), Marc van Saase, Randy de Jong, Thijmen Pompe, Rick de Groot, Stef Geerlings, Dick Verhoeven (allen stoppen)

Archieffoto: Trudy van den Berg

Lees ook: ‘El Kourami: ,,Er hangt nog altijd een foto van mij op de club”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels